Jenő
-3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • mickey.gif

  Igazán nagy nap ez a mai Mickey egér, és persze minden Mickey egér-, vagy egyszerűen csak Disney-rajongó számára: november 18-án tölti be 90. születésnapját mindenki kedvenc egere (mielőtt ezzel a mindenki kedvence-dologgal vitába szállnának, nézzék csak meg felnőtt fejjel a Tom és Jerryt, hogy ráébredjenek, valójában mindig az egér a rohadék, és nem a macska, ahogy gyerekként gondoltuk).

  1928. november 18-án jelent meg a Willie, a gőzhajó című rajzfilm, az első, amit a nagyközönség is láthatott Mickey és Minnie egerekkel, így a filmtörténet ezt a napot tartja az egér születésnapjának, nem pedig a korábbi tesztvetítés, vagy azt a két rajzfilmet, amelyek elkészültek ugyan, de forgalmazni nem forgalmazták őket.

  Igazán őszintén kívánunk a teljes szerkesztőség nevében nagyon boldog születésnapot.

 • x

  Kissé meglepődött az amerikai Tenleytownban élő Naomi Stahl, amikor egy élő, ide-oda ugráló békát fedezett fel abban az ételben, amit a helyi Cava étteremláncból rendelt.

  Azért is lepődött meg, mert a Cava kínálatában nincsen béka, se élő, se holt. Az étterem bocsánatot kért, de egyelőre nem tudni, hogyan került a béka a kajába.

  Minderről a Washington Post számolt be.

 • Lakástűzben meghalt egy ember a Győr-Moson-Sopron megyei Újkéren - írja az MTI.  Egy egyszintes családi ház gyulladt ki és égett le teljesen. Amikor a tűzoltók átvizsgálták az épületet, egy embert találtak, akin már nem lehetett segíteni. 

 • Imádom a rendőrségi közleményeket, mert veszettül körülményesen fogalmazva vannak megírva. Most például arról adtak hírt, hogy Pécsen elfogtak egy drogdílert, nem a "sima" járőrök, hanem az erre specializálódott NNI-s nyomozók. A lényeg, hogy aztán házkutatást tartottak nála és egy csomó drogot találtak.

  De az akcióról legalább van videó: