Ödön
2 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • the-grinch-movie-funny-billboard-ads-25-5bec305b384a2 700

  Készült egy új film a karácsonyt (is) gyűlölő, mogorva, állati dühös lényről, Grincsről, úgyhogy telepakolták New Yorkot, Los Angelest és még pár amerikai nagyvárost a film plakátjaival. Ebben eddig semmi meglepő nincs, de abban már annál inkább, hogy 

  mennyire zseniálisak ezek a tapló óriásplakátok.

  Már eleve az elég formabontó ötlet, hogy a lehető legjobban hangzó reklámszövegek helyett egy-egy szarkasztikus, kissé támadó mondat került a hirdetésekre, de az csak még jobbá teszi az egészet, hogy ezek mind remekül illenek ahhoz a környezethez, ahol az adott plakát megtalálható.

  New York nagy, folyamatosan dudaszótól hangos sugárútjai mellett Grincs például azt üzeni, "Dudálj csak, attól majd biztos minden megoldódik", a szelfiző turistákkal teli Times Square-en azt, "Remélem, elrontom a fotódat", a Broadway mellett vagy közli a pályakezdő színházcsinálókkal, hogy nem, esze ágában sincs elmenni az off-Broadway darabjára, vagy a turistáknak kíván sok sikert ahhoz, hogy jegyet szerezzenek az ezer éve telt házas slágerelőadásra.

  the-grinch-movie-funny-billboard-ads-16-5bec3038abfea 700

  Hollywood környékén biztosítja a reménybeli színészjelölteket, hogy persze, egész biztosan be tudnak majd futni színészként, vagy kárörvend egy sort azon, hogy a borzasztó tömegközlekedés miatt lekésik a meghallgatásukat, és így tovább.

  Itt lehet végignézni egy nagy rakást a plakátokból.

 • Ahogy arról a Ripost és az Origó is beszámolt, Orbán Viktor szerda reggel nyolc órakor kiment parlamenti irodájának erkélyére, feltűrte ingujját, és egy az egybe kiállt tél tábornok ellen. Mondhatni fölényes győzelmet aratott a miniszterelnök, hisz még csak ügyet sem vetett a csípős 9-10 fok körüli hőmérsékletre, minden libabőrözés és hidegrázás nélkül olvasta az újságját.

  Péntek reggel a Margit híd budai hídfőjénél, a HÉV megállójában egy Orbán Viktornál is spártaibb harcost láttam, aki még a fent részletezett irodista páncélzatnál is hétköznapibb mellvértben küzdött a téli hideg ellen. Ott állt a peronon, talpát egy teremcipő és egy fekete zokni védte a kő ridegségétől. Bár a zoknija addig fel volt húzva, ameddig csak a pamutból szőtt szálak rugalmassága engedte, de a vádlija így is csupaszon maradt. Egészen combközépig mardosta bőrét a novemberi szellő. A rövidnadrág megvédte combja felső részét és a derekát,de felső testét csak egy vékony póló fedte. A hátát is csak táska védte, ha a kegyetlen 8 fok nem szemből támadná meg. Fejét szabadon hagyta. Fülét még egy fejhallgató se óvta. Kezét is legfeljebb telefonjának melege hevíthette. Csak állt ott és dacolt a hideggel. 

  Szervusz, Tél Uram! Lefőtt a kávéd!

 • Legújabb kalandja abból indult ki, hogy meg akarta köszönni a reggeli kávéját mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy azt elfogyassza. Kezdve a baristától a kávét szállító kamion sofőrjén át, a kamion alatti utat építő munkásokig, és így tovább, hallgassuk inkább a legilletékesebbtől (magyar felirat sajnos még nincs hozzá):