Gellért, Mercédesz
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Huffington post szerint erre volt kényszerítve (forced) az iskola, ami nagyon kattintásvadászul hangzik, de a történetből kiderül, hogy ez egy leleményes kényszermegoldás volt, nem mondjuk valami túraszervező cég aljas húzása. Sőt! A vicces történet igazából egy nagyon komoly problémára hívja fel a figyelmet: Nincs elég iskolabusz, és nincs elég sofőr sem.

  Ennek a bostoni iskolának azért kellett egy partybusszal utaztatnia a gyerekeket, mert egyszerűen nem volt más. A tanároknak meg kellett oldania a helyzetet, így kénytelenek voltak egyéb buszos szolgáltatást is nézni. Így jött a rúdtáncos kellékekkel felszerelt jármű. 

  Érdekes módon arról kevés szó esik, hogy a gyerekeknek sikerült e minden fontos tudást átadni a tanulmányi kirándulás során vagy mindenki a busszal volt elfoglalva.

  (Huffington post)

 • Körülbelül egy hónappal ezelőtt már kaptunk egy kis ízelítőt, ez azonban már ízig-vérig előzetes. 

  Mint korábban írtuk, Diana hercegnét Kristen Stewart alakítja majd a hamarosan mozikba kerülő, Spencer című filmben, amely Diana életének egyik hétvégéjére koncentrál majd. Egészen pontosan azokra a napokra, amikor a karácsonyi ünnepeket a királyi családdal töltötte a norfolki Sandringham-birtokon, és úgy döntött, hogy egybekel Károly herceggel

  A film november ötödikén premierezik a mozikban, addig is azonban itt van a legfrissebb előzetes: 

 • Hátborzongató biztonsági kamerás felvétel kezdett el terjedni az interneten.

  Képernyőkép 2021-09-24 121531.png
  Fotó: ViralHog / youtube

  Még szeptember 20-án került fel a YouTube-ra az a kaliforniai Ojai városában készült pár másodperces videó, melyben egy kocogó nőt láthatunk elhaladni egy családi ház bejárata előtt, aki minden bizonnyal semmit sem sejtett arról, mi ólálkodik tőle alig pár méterre. 

  A felvételen ugyanis jól látható, ahogy a nő érkezésekor

  egy puma is feltűnik a helyszínen, aki az egyik közeli bokor takarásában bújik meg, mindössze pár méterre a sportolótól,

  onnan figyelte, merre halad tovább. 

 • A pletykák igazak voltak, a sok gyanús jel után végre itt a konkrét bizonyíték: jön a Tiger King 2. évada.

  És, ha lehet hinni a műsor nagyon rövid promójának, annak a pár képsornak, ami fel-felvillant, akkor ez az évad is ugyanannyira eszelő lesz, mint az első.

   Aki esetleg nem lenne up to date Joe Exotic munkásságából, aki nem tudja, hogy mi ez a tigrises őrület, annak nagy szeretettel ajánljuk az alábbi, már a címében is igen beszédes cikkünket.