Albert, Lipót
2 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Burány Sándor, az MSZP képviselője a fenti képet osztotta meg a Facebookon. Amint az látszik, Lázár János egy eltorzult nemi szervű bábú mögött egyeztet egy tornateremben. Burány Sándor leírása szerint Lázár a mai napon Kispesten járt, hogy egy általános iskolában felhívja a gyerekek figyelmét arra, hogy milyen káros hatásai lehetnek a dohányzásnak. Az MSZP-s képviselő még annyit fűzött hozzá ehhez az egészhez, hogy a fent látható kép volt az egyik "legenyhébb."

  Lázár Jánost 2018 augusztusában nevezték ki dohányzásellenes miniszterelnöki biztosnak, majd  a Tobacco Hungary 2018 konferencián a következőt jelentette be: 

  Azt fogom javasolni a miniszterelnöknek, hogy akik 2020 után születnek, Magyarországon ne vásárolhassanak dohányterméket.

 • A 95 évesen elhunyt képregényistentől egy olyan videóval búcsúznak, amiben rengeteg korábban nem látott felvétel mellett a Lee karrierjének állomásait aláhúzó klipek szerepelnek, és persze elég sok megszólaló, akik mind ugyanazt mondják róla, hogy zseni volt, hogy megmaradt embernek, hogy nagylelkű volt és kedves és hogy senkin nem gázolt át a karrierje alatt. A Bosszúállók 4-ben láthatjuk majd utoljára.

 • Aratott a virtuális cellákkal a hazai bv! Átadták ugyanis a 17. Év Honlapja pályázat díjait, amin a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is indult. A zsűri Minőség Díjjal ismerte el a büntetés-végrehajtás weboldalát, a bv.gov.hu-t, amiről korábban mi is írtunk, mert imádtuk, ahogy 360 fokos felvételeket mutatnak egy zárkáról, egy börtönudvarról, és egy börtön tetejéről. 

  „A büntetés-végrehajtás megújult weboldala modern és letisztult weblap, melynek célkitűzése, hogy bemutassa a büntetés-végrehajtási hivatást és a rácsok mögötti világot. Meglepődéssel tapasztaltuk, hogy egy ilyen nehéz témát milyen sok szemszögből és milyen profi módon tud kommunikálni egy weblap. Úgy látjuk, hogy sok közigazgatási tematikájú oldal tanulhatna tőlük” – hangzott el a díjátadón.

  Egyrészt gratulálunk a bv-nek, másrészt mindenkinek javasoljuk, hogy kövesse a BV hivatalos Instagram-oldalát!

 • Még a hétvégén történt Egyesült Államokbeli Mississippi államban, hogy egy huszonnyolc éves férfit őrizetbe vettek, miután pickupjával belehajtott egy helyi bíróság épületébe.

  Az amúgy részeg Keith Cavalier elmondta, ez volt a terve, mármint, hogy szándékosan belehajt az épületbe, mert szerinte így közölhette a leghatékonyabban azt, hogy valaki ellopta a drogozáshoz használt szettjét. 

  A helyszínen őrizetbe vették, azóta a megyei börtönben tölti idejét.