Orbán
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Egyesült Államok hadserege most gőzerővel készül a fegyveres szolgálat közben elhunytaknak emléket állító Emlékezet napjára (Memorial Day), amit idén május 27-én tartanak meg, és bátran feltették a kérdést a Twitteren:

  Milyen hatással volt rád a szolgálat?

  Jó pár olyan választ kaptak, amit nem fognak kitenni a faliújságra, köztük az alábbit:

  A legjobb barátom belépett a Hadseregbe rögtön a középiskola után, mert a családja szegény, és ő főiskolára akart járni. Leszolgálta a kötelező idejét, és még egy kicsit. Aztán amikor kész volt leszerelni, elküldték Irakba. Ti srácok egy dobozban küldtétek haza. Ez tönkretette a gyermekeit.

  Ilyenekkel van most tele az amerikai hadsereg twittere, az Emlékezet napja előtt.

  (Reddit)

 • Sokfelé bevett szokás, hogy a mobilgyártók akár más márkák készülékeit is beszámítják a vételárba, és Szingapúrban most elég jó ajánlatokat tettek közzé: egy tavaly őszi Huawei Mate 20 Pro akár 755 dollárt is érhet, ha valaki Samsung Galaxy S10 mobilt venne. A tíz beszámítható modellből öt Huawei.

  Ennél csak az Apple iPhone X-ért adnak többet, 845 dollárt.

  tradeup.png
 • Egy francia falu polgármestere különös módszerrel harcol a népességcsökkenés ellen: úgy döntött, Viagrát fog osztogatni ingyen a településén.

  Jean Debouzy, Montereau település vezetője abban bízik, hogy a program sikeres lesz, és a helyi iskolát sem kell bezárni, ahol jelenleg mindössze 30 gyereket oktatnak.

  "Egy falu gyerekeknek nélkül halálra van ítélve. A pirulákat a 18 és 40 éves kor közötti pároknak adjuk majd oda, hogy esélyt teremtsünk a megtermékenyítésre és megmentsük az iskolánkat" – nyilatkozta a polgármester. (Gizmodo)

 • Szombat hajnalban azzal a hírrel várt a mobil, hogy holnap választások lesznek, és az értesítésre kattintva az "eu election how to vote #Hungary" keresőszavak találati listája jelent meg - valószínűleg azért, mert angol nyelvűre van állítva az Android és a Google-szolgáltatások kezelőfelülete.

  20190525 091255

  Ezen a listán hamis híreket ugyan nem találtunk, de ahhoz jóval korábban kellett volna felkelni, hogy egy itt élő külföldi nálunk tudja leadni a voksát.