Olivér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyik olvasónk, Bálint szúrta ki, hogy a jatekraj.hu weboldalán elég furcsa az egyik gyerekeknek szóló Fisher Price-játék leírása, lásd a fenti címben is:

  Fotó: jatekraj.hu

  De vannak ezen kívül más kincsek is, például

  Autó a fogantyút lehet kapcsolni a pálya rámpa THOMAS!

  illetve

  A Velociraptor zöld a kis ragadozók közé tartozott. Körülbelül 70 cm-t mért. Megölték, két lába volt.

  Valószínűleg csak valami Google Translate-es fordítási hibáról lehet szó, egyelőre kevés webshopról hallottunk, ami hatalmas sikereket ért volna el hároméves gyerekek lekurvázásával.

 • A Mekk Elek, a Főkukac és Breki után újabb miniszoborral ajándékozta meg a fővárost Kolodko Mihály kárpátaljai szobrászművész. A Kockásfülű Nyúl a Sikló mellé került ki, hogy onnan lesse távcsövével a Lánchidat.

  Reméljük, ezúttal senki nem vetemedik arra, hogy ellopja az alkotást, mint ahogy az Mekk Elekkel és a tankszoborral történt.

 • clkeee

  Pokoli hideg várta kedd este a glasgow-i Hampden Parkban a futball Nemzetek Ligája sorsdöntő meccsére a skót és az izraeli válogatottat. Ahogy az már hagyomány, gyerekek vezették be a csapatokat a himnuszokhoz.

  Egy biztos, nem öltöztették őket túl. Vacogtak is, amit az izraeli futballisták is észrevettek és nagyon sportszerűen egytől-egyig odaadták a melegítőfelsőjüket a gyerekeknek. 

 • Azt hitte, ez olyan reggel volt, mint a többi? Háhá, ennél nem is tévedhetne nagyobbat, ma ugyanis paranormális aktivitás gyanújáról számolhatunk be!!! Pontosabban számolt be nekünk egy olvasó, aki az alábbi képeket küldte publikálásra:

  De mi lehet a képen? Alkalmi Mulder ügynökünk nem bocsátkozott találgatásokba, ahogy mi sem tudhatjuk biztosan, hogy mivel állhatunk szemben. A "tudomány" szkepszisével megfertőzött kollégák a tech-tudomány rovatban a kép pár másodperces tanulmányozása után arra tettek finom utalásokat, hogy ez akár egy gömbvillám, avagy matató ménkű is lehet.

  A fotó rovat még ennél is szkeptikusabb (és unalmasabb) megfejtéssel állt elő, szerintük egyszerűen a fényképező optikáján csillant meg a napfény, az okozta a képen ezt a misztikus zöld gömböt. Viszont nekem egyre gyanúsabb, hogy a fotós és képszerkesztő kollégák még az átlag indexesnél is nagyobb szabadkőművesek, úgyhogy azért nem vennék mérget arra, amit mondanak.

  De vajon tényleg ennyi a megoldás? Vagy hazánkban megbúvó mágusok gyakorolgatták az Avada Kedavrát? Netán Rick és Morty átugrott egy unicumra? Esetleg idegenek üzentek nekünk? Az igazság odaát van! Tú-dú-dú-dú-dú-dú!!!

  Mi a nyavalya lehet a képen?

  • 1759
   Soros dimenziókapun csempészi a migránsokat
  • 414
   Erdei rave buli után ott felejtett neonesernyő
  • 403
   Kamehameha!!!
  • 179
   Matató micsoda?