Móric
5 °C
22 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Karácsony Gergely vasárnap a TRIP hajón tartja programbemutatóját, amit a mostanra már szokásosnak nevezhető cirkuszos preformansszal próbáltak megzavarni.

  A poszt címében minden benne van, itt nézhetik meg a videót, alatta pedig egy idevágó idézetet olvashatnak egyenesen Deutsch Tamástól tegnapról, szombatról:

  Trollok próbálják megzavarni Karácsony Gergely programbemutatóját

  "Gyűlölködő emberrel a legnehezebb beszélni (...) egy dolog, ami a higgadt, nyugodt érveléssel előbb-utóbb elpárolog. Ma a törekvés az alapvetően az, hogy ezt a nyugalmunkat veszítsük el. Buta provokációknak, hihetetlen indulatoktól vezérelt gyűlöleteknek legyünk céltáblái" (Deutsch Tamás, 2019.09.21.)

 • A Fidelitas budapesti plakátjaira rákerültek a Fidesz Tarlós-poszterei, mindkettő az október 13-i választásra készült, és ebben az elkapott pillanatban egész izgalmasan kiegészítik egymást. 

  tarlós berki
  Fotó: Bakró-Nagy Ferenc
 • Orbán Viktor szombaton beszédet mondott Rómában a jobboldali Olasz Testvérek ( Fratelli d'Italia) párttalálkozóján. A felszólalás közben megemlítette, hogy az olaszok írták a legszebb dalt az 56-os forradalomról. 

  olas

  Az Avanti ragazzi di Buda című induló említésére teljesen tűzbe jött a sörsátor közönsége, akik állva énekelték el a dalt a miniszterelnöknek. (Az alábbi videóból külön figyelemre méltó a Novák Katalin mögött ülő Szőcs Géza, miniszterelnöki biztos tapsolási technikája.)

  Az  Avanti ragazzi di Budának komoly kultusza van Olaszországban, manapság főleg focimeccseken éneklik az ultrák. Magyarországon a Romantikus Erőszak nevű szkinhedzenekar dolgozta fel. 

 • Belvárosi Családi Pikniket tartottak szombaton az V. kerületben, volt rengeteg gyerekprogram, koncert és kézműves foglalkozás. És amúgy mellesleg választási kampány is van.

  Éppen Tutu bohóc műsorát nézték a gyerekek, amikor is egy szülő helyszíni beszámolója szerint egy kis meglepetés szakította meg a műsort:

  Az V. kerületi KDNP-s alpolgármester, aki egyben a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a Belváros 2. választókerületében, egyszer csak ingyen fánkot kezdett osztani a gyerekeknek.

  "Igen, fánkot hoztam" - mondta a politikus mikrofonba a gyerekeknek.

  Nyilván a képek alapján már nem kérdés, de azért legyen meg, hogy a Jeneiné Rubovszky Csilla által osztogatott fánkok:

  Vajna Timi fánkozójának pultjáról kerültek a gyerekek kezébe.

  Az alapvető jogok biztosa idén év elején is azt kérte a politikusoktól, hogy a gyerekek ne legyenek a pártpolitika díszletei, eszközei.