Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Mária
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 37008509 2d54cab99ea13b6f7b20459accb43c94 wm

  Gyerekek álmát váltotta valóra a Retro Rádióban Bochkor Gábor és csapata. Az elmúlt napokban több hallgató csemetéjének szereztek hatalmas örömet, az alapötletet Pink és Christiano Ronaldo adták.

  Múlt héten beszélgettünk arról, hogy Pink megkereste Christiano Ronaldót azzal, hogy dedikált mezeket kérjen pár hátrányos helyzetű gyereknek, akiknek egy ilyen mez volt a legnagyobb álma. Ahogy beszélgettünk a műsorban, gondoltuk, mi is megkérdezzük a hallgatóinkat, az ő gyerekeik melyik magyar sztártól vágynának valamilyen dedikált relikviára, ami persze nem pénz kérdése

  – mondta el a Retro Rádió reggeli műsorának névadója, Bochkor Gábor.

  Szinte azonnal bejelentkezett a hallgatók kéréseire Hajnóczy Soma bűvész, Hadházi László, Fejes Tomi a Tankcsapdából, Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás, Michelisz Norbi, Pásztor Anna és Kabát Peti is, aki egyik reggel maga hozta be a dedikált mezeket.

  „Nagyon jó érzés volt, hogy ennyien megmozdultak erre a kis rögtönzött felhívásra, és hogy velük együtt szebbé tudjuk tenni pár gyerek karácsonyát, hiszen egy ilyen ajándék egész életre meghatározó élmény” – tette hozzá Bochkor.

 • Idén a magyar katonák is segítik a Mikulás munkáját.

  "Katonáinkra  mindig számíthat" - olvasható a Honvédelmi Minisztérium hivatalos Facebook-oldalára feltöltött fotón, amin egyedülálló módon nem Rudolf és társai, hanem egy vadászgép húzza a Mikulás szánját.

 • Ugyan ha azt mondja valaki, hogy Hawaii, rögtön a vulkán, a tengerpart és a szikrázó napsütés ugrik be az embernek róla, azonban  a földi paradicsomnak akad egy másik oldala is.

  GettyImages-650032195
  Fotó: Randy Kroupa / EyeEm / Getty Images Hungary

  A napokban azonban többen is rácsodálkoztak, hogy havazott Hawaii legnagyobb szigetén, Mauna Kea-n.

  Az egyik YouTube csatornára is felkerült egy videó, ami az „Apokalipszis vagy csoda?” nevet kapta. Ezen azt látni, ahogy több centi vastag hótakaró lepte el a szigetet, illetve Mauna Keán több utat is lezártak a jég és a havazás miatt.

  A szunnyadó vulkán a tengerszint feletti magassága 4205 m helyezkedik el. Ezzel egyben Hawaii legmagasabb hegycsúcsának számít, ahol előfordulhat, mint azt a videó is bizonyítja, hogy még a paradicsomban is havazhat.

 • Még mielőtt bárki meggyanúsítaná, a DK elnöke magára vállalta a felelősséget. Hogy pontosan miben, arról csak találgatni lehet.

  Nem érdemes sokáig elemezni: bevallom, én voltam

  – írta közösségi oldalán a politikus, ami azonnal több ezer reakciót eredményezett. Pedig a DK elnökének ironikus posztja nem meglepő, azok után, hogy mostanában szinte mindenben a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szálat vélik sejteni a kormánypártiak.

  A politikus nem először csinál viccet ebből, legutóbb például egy macskás fotóval poénkodott a dolgon. De nem csak ő figurázza ki a manapság oly divatos „gyurcsányozást”, még a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában is előkerült egy, már-már szállóigévé vált mondat a politikustól. 

  hvg.hu  szerint egyébként ezúttal a  Völner-ügyre  célozhatott bejegyzésében Gyurcsány.