Jenő
-3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hogy a Magyar Távirati Iroda, az MTI mikor milyen külföldi hírügynökségektől szerzett fotók közlését tartja közérdekűnek, azon sokszor nehéz kiigazodni, és itt most nem a politikai okokra gondolok. Hanem például arra, hogy megjelent és bármely magyar sajtótermék számára felhasználhatóvá vált a "Növényekből készített ruhák Kolumbiában" című fotósorozat a kolumbiai Cali városában megrendezett Biodivat divatbemutatóról, amelyen, ki sem tudnák találni, nők növényekből készített ruhákban vonultak fel a kifutón. (Sajnos csak nők, így sokkal nehezebb idecsempészni egy rossz szóviccért valahogy Növényi Norbert nevét, de azért megpróbálom.)

  És ha már így alakult, a fenti képre kattintva önök is végiglapozgathatják, mit is jelent az, hogy biodivat. Bár akit csak az esküvői divat érdekel, jobb, ha nem is kattint, mert az ana-nászruhák hiányoznak a kollekcióból.

  Egyébként azt a szót, hogy GYÜMÖLCSÖZŐ, nem a rossz szóviccekért felelős bizottság használta először, hanem a Biofashion márka a saját honlapján, arra utalva, úgy teszik még gyümölcsözőbbé a divattervező diákok munkáját, hogy előadásokat és workshopokat is szerveznek nekik. 

 • Igen, a Für Elise gumicsirkén.

 • Mintha szerelmes lenne, úgy dörgölőzik megmentőjéhez a kaliforniai Paradise tüzes poklából kijutott cicus.

  Végre lett egy jó hírünk is a megsemmisült városról, ahol az elmúlt hetekben rengetegen vesztették életüket, és a tűzoltók még mindig küzdenek az elemekkel.

  Ezt a videót bármennyiszer újra lehet nézni, és egyre csak jobb kedvünk lesz.

  x

  (Reddit)

 • "A tegnap este Darwin-díjasa kétségtelenül az a suzukis fószer aki éjjel átjött a Népszigetre Óbudáról az északi vasúti híd járdáján!!! Majd nyomott egy ipszilont a Magdi anyus melletti lejárón, ez bicajjal is bravúr amúgy, majd Magdi anyus kocsmája mellett fennakadt a kis oszlopon, de megpróbált áttörni. Addig pörgette a motort, hogy a súrlódástól kigyulladt a gumi, a gumitól a kocsi... Alig bírták kimenteni... És állítólag nullát mutatott a szonda...Hősöm..."

  - írja Facebookon olvasónk, László. És a történethez itt van három kép, szinte látjuk magunk előtt az egész jelenetet:

  Fotó: olvasónk, László
  Fotó: olvasónk, László

  .

  Fotó: olvasónk, László
  Fotó: olvasónk, László

  .

  Fotó: olvasónk, László
  Fotó: olvasónk, László