Aliz
6 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az idei szezontól a Forma-1-es pilótákat a versenyzői parádé előtt már nem hostessek, hanem gyerekek kísérik. Ez nyilván hatalmas élmény a gyerkőcöknek, azonban nem árt odafigyelni a részletekre: a ferraris Sebastian Vettelhez például nem jó ötlet a mercedesesek által aláírt sapkával odamenni.

  A német világbajnok lekapta a srác fejéről a sapkát, rátette a sajátját, majd a közös kép után névre szólóan alá is írta neki. Jófejségből jeles.

 • Aki követi a Való Világ 9. évadát, az nagyon gyakran találkozhat a "parittyázás" kifejezéssel, a lakók ugyanis úton-útfélen használják. A szó ősforrása VV Csoki, aki a villába költözése előtt négerként annyit vállalt kisfilmjében, hogy bent is néger lesz, ebbe pedig valljuk be, nehéz lenne belekötni.

  A civilben olasz tolmácsként dolgozó villalakó a szövegkörnyezet alapján valószínűsíthetően a szexuális aktus szinonimájaként használja ezt a nyelvi leleményt, ebben a videóban 46 másodpercnél az ő szájából is meghallgathatja, akinek erre van igénye. 

  Egyelőre nem sikerült rájönnöm, hogy a szex minden fajtájára érti-e, vagy kizárólag a behatolásra vonatkozik a parittyázás. Ahogy arra sem, hogy Csokin és közvetlen környezetén kívül használja-e még valaki magyar nyelvterületen a kifejezést, a Google-keresés ugyanis még csak ehhez közelítő találatokat sem ad. Segítsenek kitalálni!

  Hallotta már a parittyázás kifejezést a szex szinonimájaként használni?

  • 600
   Nem, és soha nem is akartam
  • 315
   Nem
  • 35
   Igen
  • 24
   Igen, magam is használom
 • A szállóra nem mehet, az utcán nem maradhat Krisztián. Az átlatszó.hu videóriportban mutatja be a kerekesszékes HIV-pozitív férfi történetét.

 • A magyar UNICEF és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden a gyermekek világnapja alkalmából rászabadított rá néhány gyereket Budapesten a II. kerületi tűzoltóságra.

  Szerencsére pont volt kéznél néhány gyerekméretű tűzoltó ruha, úgyhogy a megfelelő munkavédelmi felszerelésben lehetett dilizni (meg ismerkedni kicsit a tűzoltók munkájával).