Orsolya
11 °C
26 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kanadai Brit Columbia viszonylag kis területén előforduló Kermode-baribál egyik fehér, pontosabban krémszínű példányát pillantották meg Kanadában egy üdülőhajóról – a világos bundájú állatot fekete szőrű kicsinyével együtt videózták le.

  A szellem medve levideózása azért érdekes, mert a Kermode-baribálok csak 10-20 százaléka visel világos bundát.

  vlcsnap-2019-10-21-18h14m30s127.png
 • Ezt első kézből tapasztalhatta meg egy nő múlt héten, aki a tengerjárókban utazó Royal Caribbean cég Allure of the Seas névre hallgató luxus utasszállítóján mászott ki a szobájának ablakán, hogy elkészítse a tökéletes képet, de egy másik utas kiszúrta őt.

  Mint később kiderült, a férfi nem tudta, hogy pontosan mi lehetett a nő szándéka, és nem akarta megkockáztatni, hogy csendben végignézze, ahogy az óceánba veti magát, ezért inkább szólt a személyzetnek a dologról. Ők rövid úton beazonosították a nőt, akit a következő megállóban szépen le is szállítottak a hajóról, és

  a biztonság kedvéért még életre szólóan ki is tiltották őt a Royal Caribbean hajóiról.

  Ez mondjuk abból kiindulva nem is túl meglepő, hogy a cég honlapján egyértelműen le van írva, hogy a különféle korlátokra a vendégek biztonsága érdekében tilos felmászni, ráülni, ráállni, meg ráfeküdni.

  (via)

 • Tizenhat kilós óriás likacsosgombát talált egy gombaszakértő vasárnap Pósteleken, írja a Beol.hu. Selmeczi László szerint ez a fajta gomba átlagosan 2-4 kiló közötti súlyt ér el, tehát ez a fogás rekordernek számít. 

  A belőle készült levesből egy egész iskola jóllakhatna

  - mondja Selmeczi, aki szerint az óriás likacsosgomba savanyúságnak is kiváló, de sajnos a gombatörvény miatt piacon nem árusítható.

 • Az emberiség történelmében megszámlálhatatlanul sok teljesen felesleges, értelmetlen, és haszontalan találmány látott már napvilágot. Ennek fényében igazából tényleg csak idő kérdése volt, hogy valaki feltalálja

  a herékre optimalizált mini jacuzzit, aminek amúgy testicuzzi, vagyis magyarul kb. herecuzzi a neve.

  A termék honlapja alapján az egész egy baráti társaság viccének indult, de az egy évvel ezelőtt lezajlott beszélgetésnek az lett a vége, hogy elhatározták, hogy megalkotják a Testicuzzit.

  A cucc alapjáraton 99,95 dollárba kerül, de jelenleg 39,95-ért már elő lehet rendelni, és persze Kickstarteren is be lehet szállni a finanszírozásba. Ja, és van exkluzív, 14 karátos aranyból készült változat is, potom 10 ezer dollárért.

  (via)