Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A lehető legelegánsabb módon támogatta szerelmét, Cristiano Ronaldót Georgina Rodríguez, s ezzel sikeresen ellopta a show-t a párizsi divathéten. Az influenszer modellként vonult a Vetements Womenswear divatmárka őszi-téli kollekciójának bemutatóján, de nem is akármilyen szerelésben: bár a piros-fehér uszályos szettel szinte egybeolvadt a divatesemény szőnyegével, a legnagyobb hangsúlyt mégis a ruha Ronaldo felirata kapta.

  Az aláírt ruha felső részén a hetes szám is szerepel, utalva ezzel a leginkább a labdarúgó Manchester Unitedben viselt mezére. Ronaldo egyébként egy szerelmes üzenetet is írt a ruha hátára, élete szerelmének címezve azt.

  (via People)

 • Párizsból jelentkezett be.

  Már nem rejtegeti egyre gömbölyödő terhespocakját Iszak Eszter. A Mokka műsorvezetőnője és férje, Gyurta Dániel két héttel ezelőtt tudatták az Instagramon, hogy szülői örömök elé néznek, s bár csak szűkszavúan nyilatkoztak, annyit tudni lehet, hogy a 36 éves tévés jól viselte várandóssága első négy hónapját.

  A házaspár az utazásokra sem mond nemet: nemrég Katar fővárosából, Dohából jelentkeztek be néhány különleges fotóval. Iszak a minap egy munka miatt Franciaországba utazott, ahol olyan fotók is készültek róla, amelyen jól látható egyre gömbölyödő terhespocakja.

  Szuper napokat töltöttünk Párizsban, ahova bár forgatni érkeztünk, de a L'Oreál-os csapattal ezeket a kiruccanásokat mégis nyaralásnak érzem sokszor

  –  vallotta be Iszak, aki érdekességként azt is elárulta követőinek, hogy Párizsban rendre Etzinek szólították.

  A műsorvezetőtőnő korábban egészségi problémáiról is őszintén beszélt, többek között endometriózisáról és hashimoto-betegségéről is.

 • Megosztja az internetezőket az a bejegyzés, amelyet Tomán Szabina pénteken közzétett a közösségi oldalain. A Next Top Model Hungary egyik zsűritagja azt osztotta meg követőivel, hogy mit gondol az öregedésről: mint írta, ez egy természetes folyamat, de kiemelte azt is, hogy nem szabadna ragaszkodni a fiatalkori külsőhöz.

  ACápák között című üzleti showműsor korábbi befektetője a véleményének egy olyan fotónál adott hangot, amely feltehetően egy jól megvilágított stúdióban készült, s amelyen utólag szerkesztettek is.

  Fogadd el, hogy az öregedés természetes. Egyszerűen nem szabad görcsösen ragaszkodnunk ahhoz, hogy egy fiatalkori külsőt konzerváljunk. Egy életre beégett annak a nőkből álló csoportnak a képe, akiknek dr. Pónyai Katinka megmutatta a 70 éves Audrey Hepburn fotóját, és egy túlplasztikázott nő képét. Az összes fake dolgot azonnal kiszúrták, megjegyzéseket tettek rá, de a természetesen ráncos, szépen öregedő, itt-ott megereszkedett arcra egy becsmérlő, kritizáló fél mondatot sem tettek

  – írta ki a közösségi oldalára az üzletasszony, akit kommentben többen kijavítottak a bejegyzésben említett Audrey Hepburn kapcsán, az angol-holland származású Oscar-díjas színésznő ugyanis nem 70 évesen, hanem 63 éves korában hunyt el 1993-ban, mutatott rá a 24.hu.

  Tomán Szabina bejegyzése ide kattintva érhető el.

 • Az életük része maradt a sport.

  racz dobos
  Fotó: Kaszás Tamás / Szollár Zsófi / Index

  Úgy tűnik, vannak néhányan a tavalyi Sztárbox versenyzői közül, akik a megméretés után sem hagyták ott a sportágat. Az RTL-en futó műsor két középsúlyú ezüstérmese, Dobos Evelin és Rácz Jenő ugyanis ismét kesztyűt húztak, hogy Érden tréningezzenek.

  Mint a színésznő Instagram-bejegyzésből kiderült, segítségükre volt a Sztárbox egyik edzője, Dobrádi Zsolt, kétszeres ifjúsági és kétszeres felnőtt magyar bajnok ökölvívó. Bár mindkét versenyző komoly esélyesnek számított a saját súlycsoportjában, végül  a sztárséf a szuperdöntőben Molnár Áron ellen maradt alul, illetve hasonlóan járt a színésznő is, akit pedig egyhangú pontozással győzött le Berki Mazsi. Kitartásuk azonban megkérdőjelezhetetlen, amit a következő kép is bizonyít.

  (via RTL)