Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Érdekes dologra derült fény: a denevérek nemcsak nagyon hasznos állatok, de rendkívül aranyos, ahogy csámcsognak. Ezt a Mályi Madármentő Állomás által kirakott szupercuki videóból tudtam meg, amit Facebookjukra raktak ki az egyik általuk mentett denevérről:

  Azt írják hozzá, hogy amikor beérkezett hozzájuk a denevér, hangosan sírt a fájdalomtól, "de amint megkapta a minipelenkát máris megnyugodott a férfiasságán megsérült denevér". A csütörtöki ebédet már elégedett fejjel csámcsogta el, mint ahogy a videón nagyon jól hallható. A sebe szépen gyógyul, de a pelenkacserét nem annyira szereti az állat. 

  danny2.png

  Felhívás: ha támogatni szeretné az ilyen, és teljesen más kisállatok mentését 500 forinttal, hívja 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50. 

 • A tegnapi mozgalmasra sikerült nap után ma elég csendes az Országház ülésterme. Ahogy a Kúria elnökének beszámolójára a Kúria 2017. évi tevékenységéről a jogegység biztosítása és az önkormányzati normakontroll körében, úgy az Országos Bírósági Hivatal elnökének 2017. évi beszámolójára sem igazán voltak kíváncsiak képviselőink.

  Handó Tündét konkrétan öten hallgatták, plusz a házelnök és a két jegyző és néhány érdeklődő elvétve a páholyokban.

 • Mióta Mészáros Lőrinc a Médiahatóság hathatós közreműködésével felvásárolta a teljes vidéki lappiacot, az olyan térségi újságok, mint a Veol, a Haon vagy a Beol lesilányultak béna utánközlésekre, MTI-átvételekre, illetve a központi utasítások egységes publikálására.

  Viszont amióta sikerült totálisan központosítani a magyar média kétharmadát, a vidéki lapok kénytelenek minden baromságot szemlézni például Habony Árpád újságjaiból is. Az mindegy, hogy miért is érintené bármilyen módon a Békés megyeieket, hogy a német szélsőjobboldaliak fajvédő adventi naptárat készítettek, ha át kell venni Habony újságjának blődségeit, akkor azt a lehető leglátványosabban fogják, és minden esetben névtelenül.

  Viszont az unortodox médiaetikának és a kitartó szervilizmusnak néha olyan szórakoztató eredményei is tudnak lenni, mint a Beolnak ez a cikke, amelyhez képesek voltak egy képet rakni Luther Mártonról, majd ráírták szép, nagy piros háttérrel, hogy

  AGYRÉM NÉMETORSZÁGBAN

  xasxcac

  Nagyon reméljük, hogy ez még csak a kezdet!

 • A finoman szólva is botrányos szerdai parlamenti ülésnapon Tordai Bence élőben közvetítette az eseményeket a teremből. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy már az is vicces kicsit, hogy a sajtó nem tudósíthat mozgóképes formában a teremből, oda csak a fotósokat engedik be, ők is csak a karzatról dolgozhatnak, miközben a képviselők simán nyomhatnak facebook élőt is. 

  Screenshot 2018-12-13 at 10.40.07.png

  Amikor Tordai odalépett a fideszes képviselőkhöz, Rogán Antal egy papírlappal próbálta kitakarni a képet. Ez a mozdulat nagyon ismerős lehet valahonnan: 

  Ugyanezzel a módszerrel próbálták 2016-ban Stiller Ákos fotóst megakadályozni a vasárnapi boltzárral kapcsolatban kérdéseket benyújtani kívánó kopaszok, hogy befotózzon a Nemzeti Választási Irodába.

  Melyik a viccesebb?

  • 2878
   Rogán Antal
  • 726
   Stiller Ákos