11:00, November 28. ÉLŐ
Kamerun 1
Szerbia 2
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Költözés előtt áll Mark Wahlberg, eladóvá vált a színész Beverly Hills-i álomotthona!

  A közel 1300 négyzetméteres, Kaliforniában lévő villában nemcsak hét ágy, valamint tizenkét fürdőkád található, de van moziszoba is, sőt Wahlberg saját, önmagában is milliókat érő edzőtermet is építtetett. A kertben a már-már kötelező elemnek számító medence mellett kosárpálya, de még vízesés is van, illetve egy elkülönülő, kétemeletes vendégház is helyet kapott a birtokon.

  A szerény ingatlant most bárki megvásárolhatja, feltéve persze, ha van potom 11 milliárd forintnyi félretett pénze, addig azonban a fotókon is bőven lehet álmélkodni:

 • Igaznak bizonyultak a találgatások Pete Davidson és Emily Ratajkowski kapcsolatáról, melyek azután kaptak szárnyra, hogy  egy pletykaoldal közzétette egyik olvasója beszámolóját, miszerint félreérthetetlen helyzetben látta együtt a párost.Ezt aztán később több amerikai bulvárlap is megerősítette, most pedig mindent eldöntő bizonyítékként nyilvános randira ment a két híresség, akik egy NBA-meccsen vettek részt tegnap New Yorkban, a Madison Square Gardenben.

  Davidson és Ratajkowski láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában, a meccs alatt sokat nevettek és beszélgettek, bár a róluk készült fotók alapján érezhető, hogy még jócskán az ismerkedési fázisban járnak.

  A humorista másik oldalán egyébként Ben Stiller és felesége, Christine Taylor ültek, míg a modell balján egy újabb híresség, Jordin Sparks énekesnő foglalt helyet. 

  Hoolywood aktuális szívtiprója, Pete Davidson augusztus elején szakított Kim Kardashiannel, akivel közel egy évig alkottak egy párt, a topmodellnek pedig szintén a nyáron dőlt be a házassága, miután kiderült, producer férje rendszeresen megcsalta őt. Ratajkowskit azóta összeboronálták már Brad Pitt-tel, és egy amerikai dj-vel is közelebbi viszonyba került, mielőtt egymásra találtak volna a humoristával. Úgy tudni, a páros már hónapok óta randizgat, és a múlt heti hálaadást is együtt töltötték barátaikkal.

 • Bibi szerinte sokat küzdött, hogy kapcsolatuk elérjen erre a szintre, közben a kiesett játékos elárulta, biztos nem lesz folytatása a villarománcnak.

  Képernyőkép 2022-11-28 071903
  Fotó: RTL Klub

  Szombat este azonnali hatállyal, párbaj nélkül távozott a Való Világ 11 első kiesője, Lamin, akinek botrányos magatartását nem tolerálták jól a nézők, így őt küldték haza a szimpátiaszavazáson. Ennek hírét a villalakók meglepődve fogadták, és már a búcsú pillanatai alatt is eltört többeknél a mécses, Lamin távozása után pedig benti kedvese, Bibi borult ki teljesen. A két fiatal már a legelső este összemelegedett, miután csúnyán összevesztek az ágyak leosztását illetően, de vitáiktól később is előfordult, hogy hangos volt a villa. Ezt maga a 21 éves játékos is belátta:

  „Nagyon viharos volt Laminnal a kapcsolatunk, viszont úgy éreztem, hogy annyira felfelé ível már, és annyival másabb lett felém. Ezért is bántott nagyon, hogy ő ment haza” – kezdte Bibi, akit először Kriszti, majd Lissza próbált vigasztalni, de rögvest kitört belőle a sírás újra, amint megtalálta a srác egyik ottmaradt pólóját.

  „Nagyon csalódott voltam, mert végre a kapcsolatunk elért egy olyanra, amiért annyit küzdöttem én lelkileg, annyit küzdöttem ezért az egészért. Most már tök normálisak voltunk egymással. Ő is tök sokat fejlődött. Úgy érzem, mintha kiszakítottak volna belőlem egy darabot” – vallotta be a lány, hozzátéve: Lamin olyan biztonságot adott neki, mint kevesek. 

  Románcuk jövőjéről egyébként őt is is megkérdezték kiesése után. 

  „Ez ennyi volt szerintem, ha kijövünk, akkor semmi nem lesz. Most legutoljára mondtam, hogy meglátogatom, de szerintem abból sem lesz semmi, sőt biztos.”

 • Utólag már ő is látja, nem véletlenül nem kapta meg a szerepet, nem feküdt neki annyira a színészkedés.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 19.16.31.png
  Fotó: RTL

  Színészként is kipróbálta (volna) magát 2008-ban Istenes Bence, aki anno a Barátok közt egyik válogatójába is jelentkezett. Az ott készült próbafelvétele most, 14 évvel később került elő, és okozott pár vidám pillanatot a műsorvezetőnek.

  „Önszántamból mentem el arra a castingra. Ki akartam magam próbálni egy csomó mindenben abban az időben, meg szerintem volt bennem egy durva szereplési vágy” – idézte fel Istenes, hozzátéve: visszanézve már mindannyian jót nevettek azon, milyen rosszul színészkedett.

  Mivel még a szomorú jeleneteket is mosolyogva adta elő, Istenes végül a kinézett szerepet nem kapta meg, de így is valóra válhatott az álma, és felbukkant a sorozatban egy rövidke jelenet erejéig: az utolsó forgatási napok egyikén ugyanis meghívták, hogy Novák Laci egyik zöldségesét alakítsa.

  „Szerintem ez méltó lezárása ennek a történetnek.”