Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Charlie, a szenegáli papagáj még 2015 októberében tűnt el, azonban 6 héttel ezelőtt a GSPCA állatmenhely egyik csapata befogta őt, mindenki legnagyobb meglepetésére pedig a madárka eredeti gazdája is jelentkezett, aki 7 éven át hiányolta szeretett házikedvencét.

    A madár, aki a Charlie mellett egyéb szavakat is képes kiejteni, az állatmenhely szerint kizárt, hogy a vadonban töltötte volna az elmúlt éveket, valószínű, hogy valaki vigyázott rá 2015 óta. 

    A szenegáli papagájokat 50 éve tartják az emberek házikedvencként, Charlie pedig egy kifejezetten kedves fickó, aki semmi mást nem szeretne, csak valaki vállán ácsorogni.

  • Ez a 23 éves őstörténeti szakértő saját otthonában nyitotta meg a maga kis kiállítását.

    James Hogg Londonban kezdte meg tanulmányait, később azonban visszatért szülővárosába, Sheffieldbe, ahol eldöntötte, megnyitja a saját természet tudományi múzeumát.

    A szenvedélyes fiatal szorgosan gyűjtötte a fosszíliákat a privát gyűjteményébe, ennek egyik ékessége egy 175 millió éves ichthyoszaurusz maradványa, de számos más érdekességgel lehet találkozni Hogg otthonában.