Vince, Artúr
-3 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elsőre elég menőn hangzik a dolog, de a fiatal hüllőnek ezzel a születési rendellenességgel nem sok esélye lett volna a vadonban, ezért is volt óriási szerencséje, hogy valaki rátalált, és elvitte őt az Új-Dél-Walesben található Ausztráliai Hüllőparkba.

  kétfejű.PNG
  Fotó: Australian Reptile Park

  Itt elég nagy izgalommal fogadták, és szerencséje miatt azonnal el is nevezték Luckynak. Lucky amúgy egy ausztrál kéknyelvűszkink, és ha nem lenne két feje, akkor vélhetően valakinek a kertjében eszegetné a csigákat, így viszont garantáltan élete végéig különleges elbánásban lesz majd része.

  A hüllő két feje egyébként nagyrészt össze van nőve, de két szája és két nyelve van. Ezek a deformitások elég ritkák, de nem teljesen példátlanok: ilyesmi általában akkor történik, ha egy kifejletlen embrió kettéhasad a tojásban.

  (via)

 • Donald Trump szeret tévét nézni. Ez már korábban is kiderült, most viszont egy Matthew Gertz nevű újságíró csodálatos gyűjtéssel állt elő arról, hogyan töltött az amerikai elnök órákat úgy, hogy a Fox Newst nézte, és minden ott elhangzó dologra twitteren reagált. 

  Nézzük.

  16:27-kor a Fox Newson arról van szó, hogy 1990 óta nem nőtt ennyire gyengén a kínai gazdaság, és ez a Wall Streetre is hatással van

  16:57-kor Trump kiposztolja, hogy a kínai gazdaság 1990 óta nem nőtt ennyire gyengén az amerikaiakkal való kereskedelmi háború miatt, szóval jó lenne, ha a kínaiak észhez térnének.

  trump2.png

  16:56-kor arról beszélnek a Fox Newson, hogy a kormányzati leállás harmincegyedik napjában járnak, a leállás a déli határra tervezett fal miatt kezdődött.

  17:08-kor Trump arról posztol, hogy ha a demokrata házelnök, Nancy Pelosi szerint a fal felhúzása nem elfogadható, akkor miért nem akarja lebontani a már létező falat. 

  trump .png

  Helyi idő szerint délután 18:28-kor arról van szó a Fox Newsban, hogy őrizetbe vettek egy nevadai férfit, akit négy gyilkossággal gyanúsítanak.

  18:37-kor Trump arról tweetel, hogy ez a férfi megölt és kirabolt négy embert, pedig az országban sem kellett volna tartózkodnia, tehát kell a fal a déli határra. 

  trump3.png

  És így tovább, a teljes jegyzőkönyv amúgy erre olvasható. 

  Trump tévézéssel összekötött twitterezési szokásai amúgy korábban már komoly fejtörést okozott a stábjának is. Bob Woodward oknyomozó újságíró Trump-elnökségről szóló, Félelem című könyvében írta meg, hogy például a stáb egy idő után igyekezett úgy szervezni az elnök vasárnapi programját, hogy ne lássa az esti politikai elemzős műsorokat, mert akkor nem kezd kontrollálhatatlan posztolásba a közösségi oldalon. 

 • A Chevrolette rögtön két legyet ütött egy csapásra a hétvégén Detroitban zajló North American International Auto Show-n, ahol egy életnagyságú Lego pickuppal egyszerre promózták egyik tavalyi autójukat, meg a február 7-én érkező A Lego kaland 2-t.

  Engem ez utóbbi sokkal jobban érdekel, mint a Chevy legújabb pickupja, de ettől még elég menő lett a replika, aminek összeépítése tizennyolc profi legós együttes erejével is

  több mint kétezer órát vett igénybe.

  A végeredmény nemhogy impozáns, de távolról valószínűleg meg sem tudnám állapítani, hogy ez nem egy valódi autó.

  astx6pzebbpokftqx0xd
  Fotó: chevrolet

  Az építésről amúgy egy timelapse videót is feltett a cég, ha valaki szereti az ilyet, az alább ezt is megnézheti:

  (via)

 • Hála istennek nem úgy, mint mondjuk ahogy a sorozatgyilkos Ted Bundy készített lámpatesteket otthonra, hanem a Cuddle Clones nevű cég megcsinálja a kis kedvencek hasonmásait otthoni, belebújós mamusznak. Oké, Instagramon vicces, de azért álljon meg ott a menet.

  (Laughing Squid)