Auguszta
-7 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hát ott természetesen, ahol elérhették a célközönséget. Mondjuk a színházakban.

  "Szeretem a színházi dolgokat, amiket szoktam is bolhapiacokon keresni. Ilyen úton jutott hozzám ez az Ágnes tragédiája kis prospektus vagy nevezzük bárhogy." - kezdte a levelét Ádám, aki el is küldte nekem a kiadvány hátsó borítójának képeit. Hogy pontosan mikori a kiadvány, azt sajnos nem tudni, de a harmincas évek második, a negyvenes évek első feléről lehet szó.

  A helyszínek Pasarét mellett a Krisztina körút "tabáni óriásparkra" néző, egyelőre persze még csak papíron létező házai. Azért az persze igazi ingatlanos húzás, hogy a nagy park végül csak a világháborúnak köszönhetően nem épült be, mert a Tabánt csak ideiglenesen füvesítették. A tervek szerint modern lakótelep került volna oda - amit alighanem minden ingatlanfejlesztő tudott.

  Szóval a hiszékeny vásárlók a kilátással és a váratlan világháborúval jól jártak... volna, ha végül megépül a házuk.

 •  A New York állambeli Hempstead menhelye úgy hívja fel a figyelmet az örökbefogadható állatokra, hogy készítettek egy videót, amiben elég viccesen megtréfálják őket: egy srác mindenféle trükkökkel eltünteti a kutyafalatokat a szemük előtt. Szemétül hangzik, de tényleg cuki.

  bamboozled.PNG
  Fotó: YouTube / TBS

  (Laughing Squid)

 • adams family

  Emlékeznek arra a zseniális jelenetre az Addams Family 2-ben, amikor Wednesday-t és két társát bezárják a cserkész táborban a Harmónia házikóba és arra kényszerítik, hogy Disney filmeket nézzenek? Ha nem, mutatom:

  Lehet, hogy innen nyert ihletet egy Missouri állambeli bíró is, aki egy 29 éves orvvadászra 15 hónapnyi börtön mellett még azt is kiszabta, hogy a börtönben havonta egyszer meg kell néznie a Disney 1942-es Bambi című filmjét.

  Mondjuk, az amerikai orvvadász Wednesday-jel szemben megérdemli a Disney-büntetést, ugyanis apjával és fivéreivel együtt az elmúlt három évben több száz őzet és szarvast lőtt le illegálisan. A lelőtt állatok fejét trófeaként hazavitték, tetemüket pedig a helyszínen hagyták.

 • Amiben benne van majdnem az összes csapda és furfang, amit Kevin alkalmaz a betörők ellen az első Reszkessetek, betörők!-ben. Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!

  Sajnos vásárolni nem lehet a füzetet, a The Flippist névre keresztelt alkotó a saját szórakoztatására (vagyis inkább a hírnevének felpumpálására) készítette.