Szilárda
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A csütörtök esti tüntetésnek volt egy nagyon fura mozzanata: amíg egyes tüntetők elkezdtek kukákat borogatni, mások elkezdték helyreállítani őket.

  Az élő közvetítésünkből kivágtunk egy részletet, ahol ezt mi is észrevettük, de még különösebb, ami ezután történt:

  Szóval szerintetek kinek van igaza?

  Hogyan kell helyesen tüntetni?

  • 3
   Hülyeség kukákat borogatni
  • 1
   Anarchista liberális szélsőjobboldali keresztényellenes kommunista Sorosbérenc provokátor vandál vagyok
  • 0
   Kukákat kell borogatni
 • Vilmos herceg és Katalin hercegné szokásukhoz híven 2018-ban is kiadtak egy családi fotót karácsonyra. Az idei kép pedig azért különösen érdekes, mert György herceg olyan ruhadarabot visel rajta, amilyet hivatalos fotón korábban még soha: hosszúnadrágot. Ez elég fontos divatmérföldkő az ötéves herceg életében, aki a királyi ház szigorú etikettje miatt, mostanáig kizárólag rövidnadrágban léphetett a nyilvánosság elé.

  Ez alól egyébként egyetlen kivétel mégis volt, Harry herceg esküvőjén a kisfiú hosszú fekete nadrágot és hozzáillő fekete kabátot viselt, így valójában akkor próbálhatta ki először, milyen érzés ezt a rendkívül felnőttes ruhadarabot hivatalos eseményen viselni.

 • A fotós, Andreas Hvid, piramison szexelő felvétele szinte senkit nem került el, aki látott internetet az elmúlt napokban. Így a fotója természetesen a pornóoldalakhoz is eljutott, az xHamster videómegosztó pedig le is csapott a lehetőségre, hogy esetleg együttműködjenek a dán férfival. 

  A pornócég Twitteren kereste meg a fotóst, akinek azt írták, látnának fantáziát abban, hogy a barcelonai Sagrada Famílián tetején forgassanak vele filmet. Hvid egyelőre nem reagált a megkeresésre, a poszt alatt viszont néhány megosztották, hol látnák még szívesen a fotóst és a csaját szexelni. Az ötletek között az Empire State Building, a párizsi katakombák, az Eiffel-torony és nemes egyszerűséggel a mennyország merültek fel.

 • A tudományos igényű ismeretterjesztés egy méltatlanul elhanyagolt műfaj, hol van már Öveges professzor? 

  De most végre, hiánypótló jelleggel itt a:

  FEHÉRJEDAL!!

  A dalt, az ELTE Természettudományi Kara és az MTA támogatásával, a MedInProt Fehérjetudományi Együttműködési Program készítette, és mindent megtudhat belőle a fehérjéről, azt is amit nem mert megkérdezni, például, hogy a fehérjék a 90-es évek magyar hip-hopját részesítik előnyben, stílusukban egy pitiáner stricire emlékeztetnek, és erőszakos halált halnak. 

  De felesleges is túlmagyarázni, az alkotás önmagáért beszél: