Blanka, Bianka
9 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy tűnik, Matthew McConaughey nemrég megjelent életrajzi könyve több meglepetést is tartogat, mint a sokan hitték volna. Először az a történet sokkolta a közönséget, amelyben a színész leírta, 15 éves korában belezsarolták a szexbe, a minap pedig kiderült, hogy az édesapja nemi életét illetően is elég nyíltan mer beszélni.

  A Greenlight soraiból az olvasható ki, hogy az idősebb McConaughey éppen a feleségével szeretkezett, amikor szívrohamot kapott 1992-ben. A mentők már nem tudták megmenteni a férfit. Ha pedig mindez nem lenne eléggé bizarr, a színész édesanyja azt kérte, meztelenül vigyék ki elhunyt férjét, hogy a ház körül összegyűlt tömeg is tudja, miért hívták Big Jimnek - írta meg az Insider.

  Ami James McConaughey és Mary McCabe kapcsolatát illeti, kétszer is elváltak egymástól, majd harmadjára is összeházasodtak, mielőtt a színész édesanyja özvegyasszonnyá vált volna.

 • Bár péntektől kötelező a maszkviselés már a stadionokban is, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs szombaton a FTC-Újpest mérkőzésről jelentkezett be a Facebookon maszk nélkül.

  A bejegyzésre a 444 figyelt fel, Farkas Őrs nem sokkal a megjelenése után  elérhetetlenné tette a posztját.

 • Ahogy a közleményükből kiderült, A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapat több tagjának is pozitív lett a koronavírus tesztje. A négy érintett játékos közül az egyik Lékai Máté, a nemrég a TV2-höz igazoló Kiss Ramóna férje.

  A csapat vezetősége és az edzők közös döntése alapján szeretnénk pályára lépni szerdán Kielben a következő BL-mérkőzésünkön. Ehhez hétfőn az utazó delegációnak újra negatív PCR tesztet kell produkálnia. Amint ennek a tesztelésnek az eredménye megérkezik az eddig rendszernek megfelelően a Facebook-oldalunkon tájékoztatjuk a szurkolóinkat

  — olvasható a csapat hivatalos oldalán.

  A hírt egyelőre sem a kézilabdázó, sem a színésznő-műsorvezető nem kommentálta.

 • 2020-ban elég sok történt a világban, és még mindig nem látjuk a történések végét. A sötétebb témák mellett azonban akadtak olyanok is, amikről kifejezetten szívesen cseverésztek az internetezők. Ilyen volt Adele fogyása is.

  Az énekesnő jócskán és és meglehetősen hirtelen faragott le a súlyából, állítólag káposztadiétával. Egy-két fotó előkerült róla azóta, hogy kiderült a dolog, de most először szerepelt nyilvánosan. A Saturday Night Live-ban beszélt arról, mi újság vele mostanában, és természetesen az átalakulásáról sem hallgatott.

  Tudom, nagyon más vagyok, mint mikor utoljára láttatok. De korlátozások és az utazási tilalmak miatt könnyeden kellett utaznom, és csak az egyik felemet hozhattam el. Ezt a felemet választottam

  – mondta nevetve a 32 éves énekesnő, aki beszélt még arról is. hogy az új albuma egyelőre még nem készült el, ugyanis sokszor inkább csak felkap egy parókát, iszik egy, vagy éppen hat pohár bort, és meglátja, hogyan alakul a dolog.