Bonifác
10 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Armie Hammer rémtetteiről már sokszor írtunk, legutóbb például azt, hogy a szörnyű hírek ellenére új barátnője van. A körülötte kialakult botrány bár csendesedni látszik, de azóta sem kapott munkát Hollywoodban, készülő filmjeihez pedig más színészeket kerestek.

  Így kapta meg a Shotgun Wedding című romantikus vígjáték főszerepét Josh Duhamel, aki Jennifer Lopez oldalán látható majd. A színész februárban írta alá a szerződést, és ahogy egy legutóbbi interjúban nyilatkozott, nem szeret ilyen módon szerepeket kapni, ezért felkereste Hammert és a következőt írta neki:

  Figyelj, tudom, hogy most min mész keresztül, nem szeretek így megkapni szerepeket, és csak tudatni akartam veled, hogy gondolok rád, sok szerencsét és juss túl ezen.

  Armie megköszönte, hogy írt neki, így most már Josh lelkiismerete is tiszta lehet.

  A film várható premierje 2022 június 29.

  (Forrás: Huffpost )

 • GettyImages-1211247205
  Fotó: Manny Carabel / Getty Images Hungary

  Lassan mindenki szuperhősködik Hollywoodban, és előbb-utóbb feltűnik egy DC- vagy egy Marvel-filmben, esetleg sorozatban, vagy igazából bármiben, ami szuperhősökről szól. Emily Blunt viszont határozottan elzárkózott a lehetőségtől, mert egyszerűen nem szereti a műfajt. Ezt ecsetelte hosszasan a Howard Stern Show-ban:

  Nem arról van szó, hogy lenézem. … Imádom a Vasembert, amikor felajánlották, hogy legyek én a Fekete Özvegy, akkor odáig voltam a Vasemberért. Szerettem volna Robert Dwoney Jr.-ral dolgozni. Csodás lett volna. De nem tudom, hogy a szuperhősök nekem valók-e. Nem az én világom. Nem szeretem őket. Tényleg nem.

  Emellett pedig egy kicsit már ő is unja, hogy a csapból is a szuperemberek folynak. 

  Kifújt. Szerintem eléggé el vagyunk árasztva velük. Nemcsak a filmekkel, de a végtelen számú tévéműsorral is. 

  Azért gyorsan hozzátette, hogy ha valaki nagyon nagyon menőt kéne eljátszania, és nagyon érdekelné a karakter, akkor lehet, hogy nem lenne ellenére, de azért nem álmodozik ilyen szerepről. 

  Általában nem versenyzek a szuperhős filmekért. Kicsit hidegen hagynak. Nem tudom megmagyarázni. Nem tudok belemenni. 

  (via: HuffPost)

 • Öt emeletet zuhant egy macska Chicagóban csütörtökön, miután kiugrott egy égő házból. 

  A tűzoltók már oltották a épületet, amikor az egyik betört ablaknál egyszer csak egy fekete macska bukkant fel. Némi tétovázás után az állat úgy döntött, hogy a zuhanást választja, mint hogy bennégjen és ugrott: 

  A macska szerencsésen ért földet, mivel az épület mellett található fal helyett a fűre esett. Ott a zuhanás után még pattant is egyet, aztán bemenekült a közelben parkoló autó alá. 

  Az állat egy ideig ott gyűjtött erőt és csak néhány perccel később jött elő. A tűzoltók szerint az állat sérülések nélkül megúszta az incidenst. 

  Macska.png
 • GettyImages-1204840007
  Fotó: BG028/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Sophie Turner és Joe Jonas gyereke tavaly júliusban született, és a pár nagyon odafigyel arra, hogy ne osszanak meg róla képet, és mindenáron megóvják a nyilvánosságtól. Egy fotós mégis lekapta őket, amin a színésznő, érthető okokból eléggé kiakadt. 

  Instagram-sztorijában pedig hosszan ecsetelte, hogy nem szeretnének semmilyen képet nyilvánosságra hozni a kislányról. 

  Rosszul vagyok tőle, undorítónak tartom az egészet, és arra kérek mindenkit tisztelettel, hogy ne kövessenek minket, ne próbáljon képeket csinálni a lányunkról, és főleg ne jelentesse meg őket.

  A videó tanúsága szerint eléggé felzaklatta az ügy. 

   (via: HuffPost)