Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Indonéziába utazik egy hosszabb időszakra Bódi Sylvi. Az egykori modell ma már kertészkedéssel foglalkozik, egész nyáron konyhakerteket tervezett és kivitelezett, most pedig, hogy lecsengett a szezon, visszatér második otthonába, Balira. Legalább egy hónapot marad, mert szörftábora is lesz a szigeten, de nem szeretne teljesen elszakadni Magyarországtól sem, ezért kétlaki életet tervez.

  „Nekem a hazám az Magyarország, és nem is szeretnék innen elszakadni teljesen, de nem szeretnék az óceánnak sem búcsút mondani” – mesélte Bódi, aki még az utazás előtt letudta a karácsonyozást.

  „A karácsonyt nem töltöm itthon. A családom nagyon aranyos volt, mert csináltunk egy előkarácsonyt, és megleptek. Volt karácsonyfa, karácsonyi menü, minden. Töltött káposzta is, ráadásul halas töltött káposzta, mivel én halat fogyasztok. Volt nagyon finom diós bejgli is. Úgyhogy én most gyakorlatilag december elején már letudtam a karácsonyt.”

  (via nlc)

 • Péntek este díszpolgárrá avatták szülővárosában, Ózdon Majoros Pétert, azaz Majkát, aki ünnepélyes keretek között vehette át kitüntető címét. A Sztárban sztár leszek! mesterét családja is elkísérte erre a jeles eseményre: feleségéről, Majoros Hajnalkáról, valamint két közös gyermekükről, Mariánról és Olivérről több fotó is készült, ezek közül néhányat az egykori playmate meg is osztott az Instagram-oldalán.

  Így történt, hogy a kétgyermekes édesanya bejegyzésénél többen megjegyezték: a 12 éves Mariánra lehet, hogy jobban figyelniük kellene, a felvételeken ugyanis morcos az arckifejezése.

  „Nem igazán boldog a nagyobbik fiú. Oda kellene figyelni rá. Lehet, hogy nem szereti ezt a celebvilágot úgy, mint a kisebbik. De lehet, csak rossz napja van” – írta az egyik Instagram-felhasználó, akinek Majoros Hajnalka válaszolt is.

  Úgy hívják, »kamasz«, és nem a világ fáj neki, csak épp abban a korban jár, hogy ilyen helyzetekben inkább szeret »már férfiasabban« viselkedni, nem pedig a gyerekes énjét elővenni. Ui.: Semmi baja nincs azzal, ha szerepelnie kell, sőt. Köszönjük az aggodalmát

  – szögezte le.

 • Nem csupán az evéssel van baja.

  Nem szokott karácsonyfát állítani, és muszájból ajándékozni sem, de a bejglit is hanyagolja Dulin Metta, aki elmondása szerint gyűlöli a karácsonyt. A Bachelor – A Nagy Ő és A Kőgazdag fiatalok  Rich Kids Hungary című műsorok korábbi szereplője szerint felesleges felhajtás a szeretet ünnepi őrület, éppen ezért ő nem vesz részt ebben.

  „Meglepni bármikor meg tudom a szeretteimet, nem kell ehhez karácsonynak lennie. Nem tudok azzal azonosulni, hogy ilyenkor erőszakosan, minden áron vennie kell valamit az embernek. Óriási a nyomás ilyenkor mindenkin, és véleményem szerint egy ünnepnek nem ez lenne a lényege... 

  Nekem az sem tetszik, hogy az emberek elkezdenek ész nélkül zabálni, és mindenki meghízik, utána pedig azon gondolkoznak, hogy hogyan tudnák leadni a felszedett kilókat. Sokkal értelmesebb lenne, ha mindenki csak annyit enne, amennyi számára kellemes!

  – nyilatkozta a Borsnak a szőkeség, aki december 21-én mindig el szokott utazni, és vissza sem jön, míg véget nem ér a karácsonyi őrület. Azt mondja, idén Ausztriába megy síelni.