Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Repül az idő, a Család kicsi kincse és a Mindenképpen talán egykori kis sztárja feleség lett.

  Sokan emlékezhetnek még Abigail Breslinre, aki a 2000-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott gyerekszínésze volt. A kislány feltűnt többek közt a Nővérem húga, vagy az Ízlések és pofonok című filmekben is, mindössze tíz évesen pedig Oscar-díjra jelölték A család kicsi kincsében nyújtott alakítása miatt.

  Breslin azóta felnőtt nő lett, sőt, immáron feleség is: a 26 éves filmsztár Instagram oldalán jelentette be, hogy egybekeltek szerelmével, Ira Kunyanskyval, akivel 2017 óta alkotnak egy párt. A színésznő nem csak gyűrűjét mutatta meg rajongóinak, de egy képet is közzétett a nagy napról.

  „2023. január 28. Hozzámentem a legeslegjobb barátomhoz” – írta bejegyzéséhez Breslin, akinek sorra gratuláltak követői.

 • A Google Doodle a Google kereső speciális logója, ami valamilyen jeles eseményre, ünnepre hívja fel a felhasználók figyelmét.

  bubitea
  Fotó: Google

  Január 30-án, hétfőn pedig a buborékteáé a főszerep, ezzel tisztelegve Tajvan legismertebb itala előtt. A buborékteát az 1980-as években találták fel, a recept pedig pofonegyszerű: nem kell hozzá más, csak egy kis tealap, amit gyümölccsel vagy tejjel kevernek össze, ehhez pedig gumiszerű tápiókagolyókat és gyümölcszselét adnak.

  Az elmúlt években a buboréktea nemzetközileg is nagyon népszerűvé vált, 2020. január 30-án pedig hivatalosan is új emojiként jelentették be az italt.

  Ennek kapcsán ha most a Google logójára kattintunk, egy aranyos játékban mi magunk is elkészíthetjük a sajátunkat.

 • Megállíthatatlanul menetel előre a The Last of Us sorozat, amiből az HBO már most berendelte a második felvonást.

  pwdio
  Fotó: Instagram

  A Naughty Dog játékát adaptáló sorozat harmadik epizódja már megtekinthető az HBO Maxon, a múlt héten pedig érkezett a hír, hogy a folytatást is adaptálni fogják. A főszereplő Pedro Pascal pedig ennek örömére leugrott egy kicsit edzeni, elvégre jó kondiban kell lennie, ha tartani akarja a lépést a kattogókkal és egyéb rémségekkel.

 • A hónapok estek áldozatául a villalány kiejtésének.

  angol
  Fotó: RTL

  Rövid angolórát tartottak a villalakók, ahol a Technikum Hetén tanultakat elevenítették fel.

  VV Reni épp ezért felsorolta a hónapokat angolul, amiben nem sok köszönet volt: