Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A most 30 éves Lola Pähkinämäki korábban anorexiával küzdött, ám miután sikeresen maga mögött hagyta a toxikus férfiakat, és bérletet váltott az edzőterembe, az egész élete megváltozott.

  A fiatal nő 16 éves kora óta küzdött az anorexiával, ekkor kezdte el magát éheztetni, és hamar csontsoványra fogyott. Lola életveszélyesen lefogyott, a végére már a gyerekruhák is nagyok voltak rá. Végül azonban sikerült felülkerekednie a mentális problémáin, mostanra pedig rá sem lehet ismerni.

 • A Pixar sikerfilmjéhez hasonló autók lehet a megoldás arra, hogy kevesebb közúti baleset történjen.

  A Pixar Verdák című filmjéhez hasonló autók fejlesztésén dolgoznak a tokiói egyetem kutatói, akik arra a következtetésre jutottak, hogy a járgányokra szerelt robot szemek segíthetnék a járókelők védelmét, elkerülve ezzel egy esetleges gázolást. Az autók szemeiben olyan szenzorok lennének, amikkel kiszűrhető, hogy a közeledő jármű észlelte-e a járókelőt.

  Ha a szemek az illetőre néznek, akkor észlelték a gyalogost, azonban ha nem, akkor nem érdemes áthaladni az úton.

 • A tévés követői imádták a közös fotót.

  Február elején jött világra Hajdú Péter harmadik–, párjával, Láng Eszterrel első közös gyermeke, Dominik. A babáról már több fotót is mutattak a követőiknek szülők, most pedig azzal büszkélkedett el az apuka, milyen nagyot nőtt már a 7 hónapos kisfiú. Egy tündéri közös szelfit tett közzé Instagram oldalán, amelyen mindketten a kamerába mosolyognak.

  „Igen, igen összesen 35 fogunk van” – írta bejegyzéséhez Hajdú, hozzátéve: ebből már három Dominiké, aki a kommentelők szerint egyre jobban hasonlít a műsorvezetőre, illetve annak idősebbik fiára.

 • Jelenleg az egyik legnépszerűbb műsornak számít a Netflixen a Jeffrey Dahmer történetét feldolgozó 10 részes minisorozat, ami az amerikai sorozatgyilkos brutális tetteit mutatja be kendőzetlenül.

  katdahmer
  Fotó: YouTube

  A sorozat miatt az emberek újra felkapták az 1994-ben meggyilkolt Dahmert, aki a popkultúrában is megjelent az elmúlt 30 évben.  A Milwaukee Kannibál, aki 1978 és 1991 között 17 fiatal férfi és fiú haláláért felelős, Katy Perry egyik számában is felbukkan, emiatt pedig az internet népe rendesen beleállt az énekesnőbe. A 2013-ban megjelent dalban, amiben Juicy J. One is rappel, sokak szerint romantizálják Dahmert, ez pedig az emberek szemében ízléstelen és tiszteletlenség.

  „Ő egy igazi bestia, úgy hívom, hogy Karma, aki megeszi a szíved, akár csak Jeffrey Dahmer”

  A dal közel 10 éves, de eddig érdekes módon senkinek nem tűnt fel, hogy Dahmer is szerepel benne, ehhez képest most mindenki sértve érzi magát emiatt.

  „Még mindig felzaklat, amikor hallom a Dark Horse számot, ilyenkor megkérem a lányomat, hogy kapcsolja el. Annyira tiszteletlen az áldozatok családjával szemben.” – írta valaki Twitteren.

  „Nem is tudtam múlthét előtt, ki az a Jeffrey Dahmer, de most, hogy tudom, mit művelt, szerintem Juicy J.-től beteg dolog, hogy embereket vett rá arra, különösen gyerekeket, hogy ezt énekeljék. Katy Perry pedig szintén beteg, hogy jóvá hagyta a dalszöveget.”

  Akadt olyan is, aki szerint Perry-éknek illene elnézést kérniük a dalszöveg miatt.