Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy mondattal szólt be a vakcinaelleneseknek Jimmy Carr, akinek a Netflixszel közösen készített stand-upjában került elő a járványhelyzet, illetve annak kezelése.

  A „His Dark Material” című filmben a 49 éves komikus a modern világot és annak minden hátrányát fricskázza, de a koronavírusra is kitér egy ponton. 

  Carr megkérdezi a közönségét, hogy van-e olyan közöttük, aki nem akarja beoltatni magát, mert azt veszélyesnek tartja. Noha sokan nem teszik fel a kezüket, de akad egy ember, aki kilóg a sorból.

  Kapva az alkalmon a komikus egy mondattal küldi el melegebb éghajlatra a vakciaellenes nézőt:

  Most pedig baszd pofán magad

  – mondja Carr, aki itt nem állt le.

  Azzal folytatta eszmefuttatását, hogy a járvány szoros kapcsolatban áll az emberek butaságával, majd rámutat a nézőre.

 • Ördög Nóra a Facebookon osztott meg néhány fotót, amin ő és családja látható, amint épp a Mikulással fotózkodnak.

  A posztból kiderült, hogy a Balaton már ünnepi díszbe öltözött, ahol javában szólnak a karácsonyi zenék, és a korcsolyapályán is családok, barátok köröznek. 

 • Befutott a Pókember: Irány a pókverzum folytatásának első, rövid előzetese, ami a Keresztül a pókverzumon 1. Rész címet kapta.

  Az animációs film új része 2022 októberében érkezik a mozikba, a főszereplő pedig ezúttal is Miles Morales lesz, aki várhatóan jó néhány Pókemberrel fog találkozni kalandjai során.

 • Russel Millner természetfotós kapta lencsevégre a játékos jegesmedvéket az észak-kanadai Arviat városának közelében.

  A Hudson-öbölben verekedő medvék éppen arra vártak, hogy mehessenek vadászni, de előtte egymáson gyakorolták a zsákmányszerzési technikákat.

  A fotós így nyilatkozott a látottakról:

  Elég látványos volt. Korábban már számos helyen fotóztam jegesmedvéket, de ez volt az első alkalom, hogy így láttam őket játszadozni.