Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hiú embernek tartja magát az énekes, de hírességként úgy érzi, adnia kell a külsejére.

  Delhusa Gjon a plasztikai műtétek és a szépészeti beavatkozások kérdésköréről nyilatkozott a Best magazinnak. Az énekes azt is elárulta, hogy szereti magát fiatalosan tartani, és éppen ezért tíz évvel ezelőtt már járt plasztikai sebésznél, aki akkor azt javasolta, ne végezzen beavatkozást, később térjenek rá vissza, amennyiben az indokolt lesz.

  Ha eljön az ideje, készen állok a plasztikára. Az évek múlnak, és én használom azokat a krémeket, eljárásokat, amiket a világ nekünk gyárt. Nem szeretnék pojácának tűnni, adok magamra, hiú vagyok, rendszeresen kikérem a gyógyszerészem, a kozmetikusom és az orvosaim véleményét, mi a teendőm, hogy fiatalos maradjak. Ismert emberként ezt kötelezőnek is érzem

  nyilatkozta a lapnak, amit a 24.hu szemlézett . Az énekes nemrégiben Zámbó Krisztiánnal került ellentmondásba, amikor azt állította a Fókusznak adott interjújában, hogy Zámbó Jimmy halála előtt közvetlen egy nagyobb pénzösszeget kért tőle. Az egykori énekes legidősebb fia közösségi oldalán szállt bele Delhusába, ahol hazugnak nevezte, és állítása szerint később telefonon is megkereste, hogy tisztázzák a dolgot.

 • Korhatáros vígjátékkal tér vissza Will Ferrell, ahol trágárkodó kiskutyaként áll bosszút a felelőtlen gazdáján.

  trágár
  Fotó: YouTube

  Amikor Reggiet (Will Ferrell) a kis naiv, optimista Border terriert elhagyja a gazdája, hamar a város kegyetlen fergetegében találja magát.

  Szerencséjére összebarátkozik néhány kóbor ebbel, akikkel közösen elindulnak, hogy bosszút álljanak a tahó gazdán.

  A Strays idén júniusban kerül mozikba.

 • A villalakók nehezen viselik a tanyahetet, ahol mindenért nekik kell megdolgozniuk.

  Ákos
  Fotó: RTL

  Emiatt nem kevés a feszültség az amúgy sem túl nyugis luxusbörtönben. A feladatok elvégzése pedig nem az erőssége a játékosoknak, de volt, akit Zsolt gazda a nap végén megdicsért a teljesítménye miatt, ám ekkor jött Ákos, aki inkább vitázni kezdett.

  A villalakó kijelentette, hogy őt nem hazudtolja meg a gazda, akivel egészen máshogy emlékeztek az instrukciókra.

 • Nagyon megosztóra sikerült a The Last of Us harmadik epizódja, ami közel 80 percen keresztül mutatta be Bill és Frank kapcsolatát, háttérbe szorítva a két főszereplőt, illetve a fő sztorit.

  Épp emiatt sokan csak egy fillérnek tartják, ráadásul a homoszexuális vonalat sem értékelte mindenki, miközben a másik oldal a tévé történelem egyik, hanem legjobb sorozatepizódjának tartja a harmadik részt.

  Paul Schrader, aki Martin Scorsese 1976-os Taxisofőr című klasszikusának társírója, szintén megnézte egy barátja unszolására, de nem igazán vette le őt a lábáról az apokalipszis utáni szerelem.

  Facebook-bejegyzésében így fogalmazott:

  »THE LAST OF US. Ezt muszáj megnézned« – mondta nekem egy barátom, de én mondtam, hogy ez egy zombis sorozat. Mire ő azt mondta, hogy igen, az, de nagyon jó, így megnéztem. Az első 35 percben már zombik mászkáltak az utcán, szóval le is kapcsoltam. A barátom azzal jött, hogy de a harmadik részt látnom kell. Megnéztem. Egy szuper giccses, meleg eutanáziamelodráma volt, de legalább nem voltak élőhalottak. Mit nem veszek észre?

  Az író tehát nem volt elragadtatva Frankéktől, így sanszosan nem is fogja befejezni az évadot.