Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fekete-Győr András, a Momentum elnöke közös futásra hívta Németh Szilárd és Budai Gyula fideszes képviselőket. Mint írta, már a második alkalom, hogy egy fideszes „csinovnyik próbál keménykedni” vele, mert korábban hangsúlyozta, hogy ne a tisztességes magyarok pénzéből fizessék Orbán Gáspár brit elitképzését.

  A politikus közösségi oldalán azt írta:

  Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre − de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!

  Szerinte az említett politikusok egyike sem bír harminc méternél többet lefutni, ezért ne „döngessék a mellüket”.

 • Sas József halála miatt műsorváltozással készül vasárnap este az ATV.

  sas

  A Heti Napló hosszabb lesz 21 perccel, az extra adásidőt Sas József emlékének szentelik.

  Utána 20.50-kor kezdődik a #Bochkor, majd 22.20-kor a Sas Józsefről készült riportfilm, a Sasazértis.

 • A DK elnöke a Facebook-oldalán tette közzé, hogy ő is beoltatja magát az Európai Unió által elfogadott és engedélyezett vakcinák egyikével. Azt mondta, tiszteletben tartja azokat, akik nem szeretnének élni a lehetőséggel, hiszen ez mindenkinek az egyéni döntése, de felhívta a figyelmet arra is, hogy nem csak a saját egészségünkért felelünk ebben a helyzetben:

  Nem csak magatokra kell vigyáznotok, hanem mindenkire körülöttetek. Akikkel találkoztok a boltban, a metrón, a lépcsőházban. Mindenhol.

  Szerinte mindenki kiválaszthatja azt a vakcinát, amely számára a legmegfelelőbb. Ez most nem politika, ez az élet − tette hozzá.

 • Igencsak komoly hótakaró alakult ki Alpokalján vasárnap virradóra. Az Időkép szerint helyenként eléri a hóvastagság a 10 centimétert, sőt néhol már meg is haladja.

  Kőszegen már szombat este 10 centiméteres volt a hó, és Sopronnál is közelítette a 10 centimétert. A legfrissebb hóvastagság észlelések szerint viszont Ágfalván éjjel fél háromkor már 12 centiméter,

  Tompaládonyban pedig 15 centimétert mértek hajnali 5 óra 19 perckor.