Lenke
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1204552550
  Fotó: Gabriel Olsen / Getty Images Hungary

  Mena Suvari írt egy könyvet (The Great Peace), melyben elárulta, hogy 12 és 20 éves kora között többször is szexuálisan zaklatták, bántalmazták. Ezzel kapcsolatban készített vele interjút a People magazin. Itt mondta el, hogy amikor az Amerikai szépség című filmet forgatta, akkor volt egy furcsa élménye Kevin Spacey-vel.

  Amikor 2017-ben többen is szexuális zaklatással vádolták a színészt, akkor eszébe jutott ez a történet, de nem tett semmit, pedig, ahogy ő fogalmaz: teljes szívével együtt tud érezni a zaklatások áldozataival.

  Most viszont elmesélte, hogy mi is történt több mint 20 éve, amikor az Amerikai szépséget forgatták. Ő játszotta a tinédzser pompomlányt, akinek megszállottja volt Kevin Spacey karaktere. Épp egy jelenetre álltak be, amikor a színész elvitte őt egy szobába, lefeküdtek az ágyra, elég közel egymáshoz, majd Spacey átölelte. Gyengéd volt, sőt, elmondása szerint még békésnek, meghittnek volt mondható a pillanat, de azért elég szokatlan és furcsa is volt. Mena Suvari akkor 20 éves volt, míg Kevin Spacey 40.

  (Justjared)

 • Tényleg hatalmas.

  screenshot
  Fotó: @gentlegiantsdraftrescue / tiktok

  Phantom, a hét éves shire azután lett igazi szenzáció, miután gazdája videókat kezdett el róla megosztani az internet. Magassága meghaladja a 2,5 métert, súlya pedig közelít az egy tonnához, pár centivel azonban még így is le van maradva a világ legmagasabbnak titulált lovának magasságától.

  Bár mérete miatt azt gondolnánk, Phantom egy ritka gyors lónak számít - ez nem igaz. Gazdája szerint kifejezetten lomha és nyugodt egyedről van szó, aki nagyon szeret játszani és hihetetlenül vágyik a szeretetre, melyet 1,20 négyzetkilométer nagyságú kifutóján bőven megkap. 

  @gentlegiantsdraftrescue

  Have you met Phantom yet? At 7 years old, this handsome Shire stands at 20.1 hands tall! ##bigasshorse ##gentlegiant ##shirehorse ##draftrescue

  ♬ Good Day - Nappy Roots

   Itt pedig egy részletesebb videót is talál: 

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Kis híján halálugrás lett a vége egy olaszországi ejtőernyőzésnek, amikor egy páros ugrás során összegabalyodtak a kötelek, és a duó irányíthatatlanul zuhant a föld felé.

  Mindezt egyikük fejkamerája is rögzítette.

  A litván Toms Vajeika már 250 ugráson van túl, és fanói nyaralása alatt a barátnőjét is rábeszélte egy páros ejtőernyőzésre, amit a hölgy valószínűleg még sokáig nem fog megbocsájtani neki. Szerencsére a tengerészeti mérnökként dolgozó férfi ki volt képezve az ilyen helyzetek kezelésére, és némi pörgés után megoldotta a helyzetet.

 • A sorozatban még férfiként szerepelt, az elmúlt egy évben azonban teljesen átalakult.

  Tommy Dorfmant idehaza leginkább a Netflix 13 okom volt című sorozatából ismerhetjük, ahol 2017 és 2018 között, az első két évadban alakította Ryan Shaver karakterét. Az elmúlt három évben keveset lehetett hallani róla, viszonylag csak kisebb szerepeket vállalt el — egy a Time magazinnak adott interjúból azonban most kiderült, hogy miért.

   Dorfman az elmúlt egy évben teljesen átalakult,

  mostantól fiatal fiú helyett teljes értékű nőként éli az életét.

  Úgy tekintek a mai napra, mint az újjászületésemre nőként, hiszen mostanra az átalakító műtétekkel is végeztem. A tisztázás végett: transz nő vagyok, a nevem pedig Tommy

  — mesélte a magazinnak a színésznő, aki nem érzett késztetést arra, hogy fiúnevét megváltoztassa, hiszen annak családi kötődése van. Az, hogy mi lesz így színész karrierjével még ő maga sem tudja, de igazából nem is érdekli, férfi szerepeket azonban biztosan nem vállal már el a jövőben.

   (Forrás: BuzzFeed)