Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • clkeee

  Vannak dolgok, amiket nem érdemes túlmagyarázni, azt hiszem ez is ilyesminek számít, szóval csak nézzék meg ezt a videót! (Mashable)

 • Megérkezett az első abból a 21 trolibuszból, ami a tesztek után megkezdheti a szolgálatot Budapest utcáin. Az új Solarisok rászolgálnak a nevükre, mert még az előző szériánál is jobban hajaznak valami tudományos-fantasztikus film járműveire. 

  A 64 fő befogadóképességű szóló trolibuszok közül mindegyik alacsony padlós. 

 • Sörapokalipszis zajlott a napokban a thaiföldi Phuketben, miután egy nagyobb szállítmánnyál borult fel egy kamion. 

  A helyiek hamar odasereglettek zacskókkal és zsákokkal, és elkezdődött a nagy takarítás az utcán, bár az Independent cikke szerint nem tiszta, hogy hányan akartak valóban a takarításban részt venni, és kik voltak azok, akik csak a potya sörre utaztak.

  Mindenesetre a rendőrség azóta őrizetbe vett négy embert lopás miatt, és azóta a söröket szállító cég is jelezte a hatóságoknak, hogy a kiborult készlet eléggé megcsappant.

 • Mi történik, ha összekeverik a Hotline Miamit, a Max Payne-t, a Strangeholdot, meg úgy álltalában az ázsiai filmkészítésben csak heroic bloodshednek (= hősies vérontásnak) nevezett műfajt? Az eredmény a beszédes című The Hong Kong Massacre, ami olyan, mint azok a filmek, amikben Chow Yun Fat két pisztollyal a kezében lődöz mindenkire, aki mozog, közben körülötte egyszerre szikrázik minden, és galambok is repülnek tömegével. Már meg lehet vásárolni Steamen.