Vanda, Paula
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kalandos útja van ennek a pletykának, ami röviden arról szól, hogy 

  már készül egy Harry Potter- sorozat az HBO MAXra.

  A THe Hollywood Reporter a forrásaira hivatkozva azt írta, hogy a streaming szolgáltató már összehívta az írókat, hogy képernyőre vigyék az ismert filmsorozatot. Ők is elég óvatosan fogalmaztak, azt írták, hogy még nagyon-nagyon, de tényleg, nagyon kezdeti szakaszban van a projekt. És hallottunk is már ilyesmit a Trónok harca spinoffjaival kapcsolatban.  Míg az utóbbit már tényként lehet közölni, hisz lesz a Trónok harca világában játszódó sorozat, addig a Harry Potter-sorozat létezését, de még az előkészületeket is egy az egyben cáfolta az HBO, de még a Warner Brothers is.

  Nincs semmilyen Harry Potter-sorozat előkészületben sem a studiónál, sem a streaming szolgáltatónál

  - írták közleményükben.

  Amit a The Hollywood Reporter állított, azt a studió megcáfolta, de megérkezett a Variety, aki nem hagyta ennyiben a történetet, ugyanis több forrásra hivatkozva írja a hivatalos közleménytől függetlenül, hogy a projekt még kezdeti stádiumban van.

  MOST AKKOR MI VAN?

  Jó lenne egy Harry Potter-sorozat?

  • 73
   Minden mennyiségben
  • 66
   Ha jó, akkor jöhet, ha nem, akkor ne erőltessük
  • 18
   Ott van a Legendás állatok..., az is elég

    (Via: THR, Variety)

 • Komédiába illő jelenetnek lehettünk szemtanúi a Portland Trail Blazers–Oklahoma City Thunder (122–125) NBA-mérkőzésen. A harmadik negyedben a hazaiak kiscsatára, Gary Trent Jr. vezette a labdát, ám még a dobás előtt utolérte őt Shai Gilgeous-Alexander, és oda is ütött neki egyet. A labda elpattant, a Portland játékosa pedig jókora fáziskéséssel feldobta magát.

  GettyImages-1298505364
  Fotó: Abbie Parr / Getty Images Hungary

  Nem kizárt, hogy a Shaquille O'Neal által életre hívott Shaqtin' a fool című NBA-paródia eheti részében ez a jelenet végez a dobogó tetején...

 • Első pillantásra azt hinnénk, hogy a szilikonkarszalag nyomon követi a pulzust edzés közben. Pedig nem.

  A Moodbeam nevű hordozható technológiát nem arra találták ki, hogy figyelemmel kísérje a testi egészségünket. Ehelyett lehetővé teszi a munkáltató számára, hogy nyomon kövesse a munkavállaló érzelmi állapotát.

  A sárga vagy a kék gomb?

  A kütyü mellé jár egy mobiltelefon-alkalmazás és egy webes felület is, a karszalagnak pedig két gombja van: egy sárga és egy kék. Aki a sárga gombot nyomja meg, az boldognak érzi magát, ha a kéket, akkor szomorúnak.

  A kütyüt azoknak a vállalatoknak találták ki, amelyek figyelemmel akarják kísérni az otthonról dolgozó munkavállalók jólétét, és arra próbálják ösztönözni az alkalmazottakat, hogy viseljék a karszalagot (nemet mondhatnak), és az egész munkanapon át nyomkodják a megfelelő gombot.

  A menedzserek folyamatosan figyelemmel követhetik az online irányítópultot, hogy lássák, hogyan érzik magukat a munkavállalók, és hogy boldogulnak. Mivel a főnökök a home office miatt már nem tudnak fizikailag is jelen lenni a csapatuk mellett, a Moodbeam ezt a technikai megoldást kínálja arra, hogy áthidalja a szakadékot.

  A vállalkozások, cégek így tudják tartani a kapcsolatot az otthon dolgozó munkatársakkal. Ahelyett, hogy ötszáz dolgozót egyenként arról kérdezgetnének telefonon: »Jól vagy?«, itt van a mi technikai megoldásunk.

  – állítja a Moodbeam társalapítója, Christina Colmer McHugh.

 • Pompeji Antikvárium néven új múzeum nyílt a Pompeji Régészeti Parkban.

  Az intézmény a Pompeji történelmét az itteni feltárások eredményeképpen talált leleteken keresztül bemutató állandó kiállításnak ad otthont.