Gusztáv
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Aki kertes házban él, biztos találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a szomszéd fája átlóg, a kertbe hullik a gyümölcs, ami elrohad a szép zöld gyepen, odajönnek a méhek, meg amúgy is túl öreg az fa, látszik, hogy korhadtak az ágai, egy nagyobb vihar ki is döntheti, stb.  Hasonló esettel kellett megküzdenie a 81 éves Javes Damiesnek, aki jobban szereti, ha középső nevén, Mikenak szólítják. Mike szomszédja nem gondozta, nem vágta vissza a telkén lévő sövényt.

  A 4,5 méterre megnőtt növény már eltakarta a napot. 

  Mikenak elege lett abból, hogy a 60 éves David Lyons miatt nem éri természetes fény a hátsó kertjét, így bíróságra ment az üggyel. Ezzel most három éve tartó sövényháború ért véget. A bíróság 2000 fontra (729 ezer forintra) bírságolta meg Lyonst, akit még a sövény levágására is köteleztek. És most már nem jöhet olyan kifogásokkal, hogy nincs megfelelő szerszáma, de azt se mondhatja, hogy madarak fészkelnek az ágak között, így kénytelen nőni hagyni a 4,5 méteres növénymonstrumot. 

 • Csaknem tízezer karakteres, azaz (másfeles sorközzel) négy Word-oldalas cikket szentelt a világ egyik legnevesebb és legfontosabb zenei és kulturális online magazinja annak a kérdésnek, hogy 

  szabad-e fullasztásos kínzást alkalmazni pornófilmforgatás közben

  annak ellenére, hogy ezt a módszert, a waterboardingot Barack Obama elnök örökre betiltotta az amerikai hadsereg és a hírszerzés számára. A waterboarding az a fajta kínzás, amikor az áldozat arcára egy törölközőt vagy valamilyen vásznat terítenek, és lassan vizet locsolnak rá, amitől nem kap levegőt, viszont egyre gyorsabban próbál lélegezni. A Rolling Stone szerkesztősége pedig, vélhetően puszta szakmai lelkiismeretességből kiszúrt egy olyan pornóvideót az egyik legnagyobb BDSM-szolgáltatónál, amelyben épp ezt teszik egy megkötözött, meztelen nővel, annak lelkes beleegyezése mellett.

  Hogy megspóroljuk önöknek a meghökkentően részletes cikk elolvasását, a válasz az, hogy

  hát, igen is meg nem is.

  Az ilyesmi ugyanis afféle szürke zóna a jogban, hiszen a közös beleegyezés esetén nyilván nem tiltja meg senki, hogy két ember azt tegye egymással szex közben, amit akar, viszont ha valami komoly sérülés, pláne neadjisten halál történik, akkor már senkit nem fog érdekelni a bíróságon, hogy erre a másik elvileg amúgy engedélyt adott.

  Szívesen.

  (via Rolling Stone)

 • Elpusztult Johnny, Japán legidősebb csimpánza, a becslések szerint 69 évet élt. Johnnyt kedd reggel találta holtan gondozója, úgy vélik, természetes okok miatt pusztult el.

  A afrikai születésű hím étvágya egyre romlott szeptember óta. Alvóhelyét az öregséggel járó betegségek miatt nem hagyta el már 2017 óta - közölte az állatkert.

  Oji Zoo
  Fotó: Oji Zoo

  A csimpánz 1955-ben került az állatkertbe, becslések szerint ötévesen. Öt partnerrel összesen kilenc utódot nemzett. Első kölyke 1963-ben jött világra, ő lett Japán első, fogságban született és nevelkedett csimpánza.

  A csimpánzok átlagéletkora 40-50 év körül van, Johnny tehát valóban hosszú életet élt. (MTI)

 • A Mammut háta mögötti utca a budaiak mini bulinegyede számos szuper kávéházzal és étteremmel. Egyikük, a fish and chipseiről híressé vált Nemo, most kiposztolta, hogy mi történik évek óta a Lövőház utcában, amikor az FKF kukásautói elviszik a szemetet.

  Untitled-1

  Mint írják,

  elkeseredésünkben fordulunk hozzátok, kérünk, osszátok meg ezt a posztot, hátha öt év után az FKF reagálni fog arra, hogy bűzös a szemétlé és a veszélyes üvegcserepek folyamatosan ömlenek a gyűjtőautójukból, és mi takarítjuk minden alkalommal össze utánuk!

  Bizonyítékként kiposztoltak egy videót is, és figyelmeztettek rá, hogy vigyázat, gusztustalan képsorok következnek - és valóban: