Anita, Kármen
11 °C
20 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igen.

  Az 52 éves színésznő a Fox News-nak adott interjút, amiben természetesen szó esett arról a bizonyos piros fürdőruháról, amit a Baywatch-ban viselt. Pamela Anderson elárulta, hogy még mindig megvan a fürdőruha, ami egyébként még ma is rámegy. 

  Ó, még mindig megvan! Ott tartom a felső fiókomban. Néha fel is veszem, de csak poénból, amikor itt vannak a barátaim

  − mondta Anderson.

  A színésznő 1992 és 1997 között volt a sorozat főszereplője, később már csak egy-egy epizódra ugrott be. 

  Pamela Anderson egyébként mostanában árulta el, hogy egyáltalán nem tetszett neki a Baywatch-mozifilm. Szerinte a rossz tévéműsorokat meg kell hagyni rossz tévéműsoroknak. A Baywatchnak épp ez volt a vonzereje. Ha ki akarjuk rángatni az ilyen műsorokat a tévéből, azzal csak elrontjuk az egészet.

 • Május 30-án kilenc év kihagyás után az Egyesült Államok újra amerikai űrhajósokat küldött az űrbe, mégpedig amerikai űrhajóval. Ugyan az időjárás miatt a szerdai kilövést el kellett halasztani, de szombaton már útnak indulhatott a SpaceX Falcon-9 rakétája a Crew Dragon űrhajóval, aminek a Nemzetközi Űrállomás az úti célja. A kabinban azonban nemcsak Robert Behnken és Douglas Hurley veterán űrhajósok foglaltak helyet, magukkal vittek egy harmadik utast, és a flitteres dinoszaurusz a közvetítés közben be is úszott a képbe: 

  Nem ez az első alkalom, hogy egy plüss elhagyja a Földet, az űrhajósok rendszeresen visznek magukkal ilyen játékokat, és nemcsak kabalából, ha ugyanis az lebegni kezd, onnan tudhatjuk, hogy ahol az űrhajó jár, ott már nem hat a földi gravitáció. A felvételen látható dinoszaurusz neve egyébként Tremor, és komoly casting előzte meg az utazást. A két űrhajós gyermekei is nagy rajongói a dinoszauruszoknak, és indulás előtt össze is gyűjtötték az őslényes játékaikat, és együtt döntöttek arról, melyikük mehet az űrbe. 

  Röviddel a kilövés után a SpaceX webshopjára fel is került egy játék Demo 2 Dinosaur Plush Toy néven, de sajnos a 25 dolláros játéknak már csak hűlt helyét találni. Bár van, akinek sikerült azonosítania, hogy ki a gyártó

  Screen Shot 2020-05-31 at 8.50.38.png
 • A "boldogság buborékot" arra találták ki, hogy a járvány alatt is tudjanak családjukkal találkozni a lakók érintkezés nélkül. A buborékban egy átlátszó fal választja el az idős embereket a látogatóktól, így tudnak beszélgetni, látják egymást, de nincs fertőzésveszély:

   Emellett mivel a fal rugalmas, lényegében érintkezni is tudnak egymással a családtagok. A Reuters videójában elhangzik az is, hogy ez fontos, főként az olyan betegeknél, akik már beszélni nem nagyon tudnak, a testi kontaktus a fő kommunikációs eszközük.

  Képernyőfotó 2020-05-31 - 15.32.39.png