Ágnes
-5 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korábban egy másik helyről, egy másik weboldalon üzemelt a világ legjobb oldala, ahol télen, sötétedés után egy észt erdőben elhelyezett vadkamerán lehetett azt nézni, hogy állatok esznek. Őzikék, vaddisznók, mindenféle egyéb erdei állatok. Tavaly már nem ment valamiért ez az oldal, de most megvan az utódja, ahol a jelek szerint ugyanolyan jó a műsor. Tudom, tudom, nem tűnik izgalmasnak, de próbálják csak ki, lehetetlen elkapcsolni, egyrészt megnyugtató a fotelből nézni a nyugodt zabálást, másrészt sose lehet tudni, mikor milyen állat bukkan fel.

  állatok
 • Pénteken, a küszöbön álló felújítás miatt jelképes 1000 forintos áron voltak vihetőek a Corvin mozi székei, nem is csoda, hogy óriási kígyók sorok kígyóztak. Egy ember legfeljebb 15 darabot foglalhatott le, de így is hamar elkelt a 980 darab piros plüssfotel.

  Amiből most valaki 50 darabot tízszeres, 9990 Ft/darab áron hirdetett meg egy apróhirdető oldalon. Mondhatnánk, hogy így kell 50-ből 500 ezer forintot csinálni, de nem lenne igazunk, mert az összes szék megvásárlása esetén jelentős kedvezményt adna az eladó.

  Screenshot 2019-01-21 at 21.15.46.png
  Fotó: Index

  Ön mit gondol?

  • 2203
   Ez kitolás a többiekkel, akik sorban álltak: a Corvin gesztusának megcsúfolása
  • 1467
   Rendben van, piacgazdaságban élünk, szemesnek áll a világ!
 • A Skóciai Kőkör, a Több Ezer Éves Skóciai Kőkör, a Skóciai Stonehenge, amit kutatók és régészek is vizsgálni akartak, az valójában

  még harminc éves sincs.

  A kis kövek egy szép körben hesszelnek egy skóciai farmon, és egy Nagy Szenzációs Felfedezésnek hitték sokáig, amíg nem jött képbe a farm előző tulajdonosa, aki bizony elmondta, hogy hát ezeket a köveket valójában ő rendezgette el az 1990-es években ilyen szépen. 

  Így aztán mindenki csalódott, mert a hasonló kőhalmok általában azt jelentik, hogy azok valóban nagy múlttal rendelkeznek, de a kutatók továbbra is várják a bejelentéseket. (The Guardian)

 • Nem véletlen, hogy törvény kötelezi a gyártókat, forgalmazókat, hogy egy termék használati utasítását magyar nyelven is elérhetővé tegyék. Egy kerékpárra rakható sűrűszövésű első kosár sem feltétlenül kompatibilis minden bringával, és a felszerelése is okozhat gondot.  De nem akkor, ha mellékeltek hozzá képes használatit!

  A képet egy bringás Facebook-csoportban osztotta meg olvasónk, Márk.