Kálmán, Ede
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.62%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.29%
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • De aztán meggondolták magukat, és inkább zöldtetős buszmegállót meg

  autó megosztási pontot csináltak.

  kutyapárt.PNG
 • Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy egy nagyobb horderejű esemény után elment berúgni valahova, de egy ponton úgy érezte, hogy muszáj sétálnia egyet, hogy rendbetegye magát. A 20 éves Barney Rule valami ilyesmibe kezdett bele még szeptember elején, miután úgy döntött, hogy otthagyja az egyetemet, de egy fokkal kitartóbb volt a megszokottnál,

  már 800 kilométert megtett, és még mindig sétál.

  Korunk Forrest Gumpjának kalandja azzal kezdődött, hogy elment egy szórakozóhelyre az angliai Chesterben, ahonnan viszonylag hamar lelépett, hogy levegőzzön egyet. Miután végigsétálta az éjszakát, rájött, hogy igazából nem is akar megállni, úgyhogy szépen ment tovább, és mostanra egészen Franciaország déli részéig jutott.

  Mint kiderült, Rule mindig is el akart sétálni Spanyolországba, és úgy tűnik, pont egy ilyen estére volt szüksége ahhoz, hogy elkezdje a projektet, mert a tervek szerint most tényleg el akar sétálni oda, egészen pontosan Valenciát tűzte ki célul. Menet közben vett magának sátrat, meg pár hasznos kiegészítőt is, így az elmúlt bő egy hónapot mindennel együtt 1000 fontból hozta ki.

  A srác elmondta, úgy érzi, hogy sokkal többet tanul a rögtönzött útján, mint az egyetemen bármikor, mert most tényleg érdeklődik is a dolgok iránt. Azt is hozzátette, hogy ha eléri Valenciát, vissza akar sétálni Párizsig, és le akarja írni a tapasztalatait, ekkorra pedig remélhetőleg már sokkal több fogalma lesz arról, hogy mihez akar kezdeni az életével.

  (via)

 • Ellen DeGeneres, Amerika egyik legnépszerűbb női tévés személyisége nemrég elkövette azt a hibát, hogy együtt mutatkozott az USA előző előtti elnökével, George W. Bushsal, és ha ez nem lenne elég, amikor számon kérték, hogy ezt hogy képzeli, még azt is bevallotta, hogy a barátjának tartja az iraki háború és más ügyek miatt demokrata körökben nem túl népszerű politikust, ahogy több más olyan emberrel is barátkozik, akiknek amúgy nem osztja a nézeteit.

  Na hát ezt nem kellett volna, mármint egyiket se, pláne nem mindet így ebben a sorrendben, ki is kiáltották közellenségnek DeGenerest. De itt jön a csavar! Mert sorra jönnek a celebek, akik szembeszállnak a közharaggal, és megvédik DeGenerest. Reese Witherspoon és Kristen Bell után most Elton John kelt a védelmére, mondván:

  Nagyra tartom Ellent, amiért nyíltan elmondja, amit gondol. George Bush sokat hibázott. Én is sokat hibáztam. Ellen DeGeneres is sokoat hibázott. Az embereknek össze kéne tartaniuk. Tisztelni kéne az emberek saját nézeteit, kivéve, ha eretnekségről van szó, de nem hinném, hogy George Bush ebbe a kategóriába esne.

  Őrület! Vajon mi jöhet még ebben a csúnya ügyben?

  (via Rolling Stone)

 • Alighanem az idei egyik legbénább betörést hozta össze az a 22 éves férfi, aki szombat éjszaka próbált meg lopni egy ercsi házból, de lopakodás helyett

  beesett az ablakon, és nemcsak a fejét verte be, hanem a ház tulajdonosát is sikerült felébresztenie.

  A rendőrség tájékoztatása szerint egy darabig amúgy egész jól haladt a dolog: a betörő átmászott a kerítésen, elfordította a ház falán lévő kamerát, aztán egy falhoz támasztott létrán felmászott, és az ablakot is simán befeszítette.

  26?itok=--y7D63Q
  Fotó: Police.hu

  A bemászás aztán már nem sikerült ilyen jól, ennek pedig az lett a vége, hogy a ház lakója kihívta a rendőröket, sőt, a nappaliban még szembe is találkozott az idegennel. A rendőrök tíz percen belül ki is értek, és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit lopási kísérlet miatt hallgattak ki a nyomozók.

  (via)