Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pityinger László a tőle megszokott stílusban fejtette ki véleményét.

  Kőgazdag fiatalok – #richkidshungary címmel indított sorozatot a TV2, s bár a hazánkban újnak számító formátum még csak alig kezdődött el, az már most kiakasztja a tévénézőket.

  A műsorral kapcsolatban Dopeman, azaz Pityinger László sem tudta magában tartani a véleményét, aki teljesen kiborult a pazarló fiatalokat látva.

  „Apámnak volt egy mondása: Ha fapadosnak születtél, fapadosként is halsz meg. A fapadról fölállni pénz által nem lehet, mert ahhoz stílus kell. Az pedig pénzen nem vehető. Erről is szól a Kőgazdag Fiatalok című sorozat. Úrnak születni kell, paraszt meg terem, mint a gomba” – fogalmazott egy interjú során.

 • Mindenhol ott van.

  Northfoto99
  Fotó: TikTok

  Johnny Depp továbbra is jár-kel a magyar fővárosban, aki azért tartózkodik egy jó ideje Magyarországon mert nálunk forgatjaModi című legújabb filmjét. A hollywoodi filmcsillag készülő alkotása Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól fog szólni, és feltűnik benne majd Al Pacino, Riccardo Scamarcio és Antonia Desplat is.

  Az igazán szerencsések tényleg összefuthatnak bárhol a színésszel, a múlt héten például a Károlyi-kert melletti utcákban forgatott, majd rá pár napra a budai várban látták. A femina.hu most egy TikTokra felkerült rövid videót szúrt ki, mely Deppről készült az Andrássy úton. A felvételen örömmel integet az összegyűlt rajongóinak, majd búcsúzol egy csókot is dob nekik.

  (via 24.hu)

 • Az autómegosztást már kicsiként is el lehet kezdeni – erre hívta fel a figyelmet a II. kerületi polgármester. Őrsi Gergely a fenntartható és környezettudatos nevelés részeként bejelentette, hogy mostantól új kisautókat oszthatnak meg egymással a gyerekek öt kerületi játszótéren.

  A GreenGo-val kötött együttműködés révén az új kisautók érkezésével bővülhet a helyi „kismotorflotta”. A gyerekek mellett a valódi autókat most könnyebben megoszthatják egymás között a kerület lakói, ugyanis október 2-től november végéig ingyenesen regisztrálhatnak a GreenGo szolgáltatásaira.

 • Úgy véli, 24 év alatt megtanult énekelni.

  DSC8056
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Szombat este folytatódik a TV2 Mutasd a hangod! című nagysikernek örvendő műsora, melyben ezúttal Gáspár Győző csatlakozik a nyomozáshoz, hogy kitalálják a civil karakterek közül, vajon ki az, aki jó énekes, és ki nem. Az adás végén pedig ő lesz az, akivel egy szerencsés szereplő duettet énekelhet, független attól, hogy vagy tud énekelni, vagy nem.

  A showman a Mokka vendégeként most arról mesélt, mennyire meglepte, hogy milyen jól begyakorolták résztvevők a koreográfiákat. Mint mondta, sokszor fogalma sem volt, hogy az adott illetőnek jó hangja van-e vagy sem, pedig igyekezett mindenkit kizökkenteni. A műsor nagy részét így a playback teszi ki, ami egyébként távol áll Gáspár Győzőtől:

  Lehet engem támadni, nem szeretni, de 24 év alatt igenis megtanultam énekelni. Mi Katinkával meg Zsuzsival élőben szoktunk menni. Egyszer volt olyan, hogy playback volt, de akkor a mandulám nagyon-nagyon be volt gyulladva.

  – árulta el a Gáspár.

  (via Blikk)