Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő 15 és 16 éves fiai egy ideje nem igazán tartják a kapcsolatot anyjukkal, most apjuk elárulta, miért.

  Az elmúlt hónapokban igencsak megromlott Britney Spears és fiai között a viszony, olyannyira, hogy a popsztár gimnazista gyermekei még anyjuk esküvőjére sem mentek el. A 16 illetve 15 éves Preston és Jayden kiskoruk óta apjukkal élnek, és bár szeretik az anyjukat is, igyekeznek azért megfelelő távolságot tartani tőle. Erről maga az énekesnő második férje, Kevin Federline beszélt, aki szerint a fiai azután hozták meg ezt a döntést, hogy Spears kikerült a 15 éves gyámság alól.

  A tiniknek ugyanis rendkívül kellemetlen anyjuk Instagramon mutatott viselkedése: mint ismert, az énekesnő rendszeresen oszt meg meztelen, félmeztelen fotókat, táncolós, fetrengős videókat. Amíg azonban ezek Britneynek az önkifejezést jelentik, addig a szóban forgó posztok a két fiúnak sok–sok kínos percet okoznak, pláne az iskolában, hiszen világhírű anyjukat tényleg mindenki ismeri. Federline elárulta, rendszeresen beszélgetnek erről otthon is a srácokkal, és bár próbálja velük megértetni, mi mindenen ment keresztül Spears korábban, ettől függetlenül tagadhatatlan a fiúk álláspontja.

  A férfi szerint emellett furcsa dolgok történnek volt felesége otthonában, amik szintén zavarják Prestont és Jaydent, de konkrétan nem nevezte meg, mik is ezek. Mindenesetre egyikük sem haragszik az énekesnőre, sőt szeretnék elérni, hogy megértse, nem túl egészséges (fiainak sem) amit az interneten művel.

  (via RTL)

 • A német másodosztályban a Braunschweig fogadta a Darmstadtot, a meccset pedig a vendég Darmstadt nyerte meg 1–0-ra. Nem is ez az érdekes a találkozóval kapcsolatban, hanem az 59. percben látott jelenet, mely inkább egy cirkuszi mutatványra emlékeztetett, mintsem egy futballmeccsre. 

  GettyImages-1240837787
  Fotó: DeFodi Images / Getty Images

  A félpályán ugyanis a Darmstadt csapatkapitánya, Fabian Holland, és a Braunschweig középpályása, Bryan Henning viaskodtak egy magas labdáért, ám végül egy furcsa attrakció született az egészből. Persze, ha jobban megnézzük a felvételt, a fehér mezes Fabian Holland egy csúnya eséstől mentette meg ellenfelét, aki talán félreértette az akciót, és nem eresztette utána Hollandot. A mutatványt lefújta a játékvezető, de mindkét játékos egy jót nevetett az egészen, és lepacsizott egymással.

 • Az új-zélandi rendező szívesen elfelejtené a Gyűrűk Ura-trilógiát, de nem azért, amire az ember elsőre gondolna.

  jackson
  Fotó: Instagram

  Peter Jackson ugyanis nagyon is büszke J.R.R. Tolkein Gyűrűk Ura trilógiájának feldolgozására, egyedül azt sajnálja, hogy nem élvezhette úgy, mint bárki más annak idején.

  „Nagy veszteség volt az a számomra, hogy nem láthattam úgy, mint mindenki más. Komolyan fontolóra vettem, hogy hipnotizálom magam, hogy elfelejtsem a filmeket, szóval leülhetek, és én is élvezhetem őket.” – mondta Jackson, aki az Amazonon debütáló sorozatot már nagyon várja.

 • A Mindjourney egy szöveges utasítások alapján dolgozó M.I., azaz mesterséges intelligencia, amit egy 11 tagból álló csapat fejlesztett ki. 

  aiapok
  Fotó: TikTok

  Legutóbb azzal a feladattal bízták meg, hogy készítse el a világ utolsó szelfijét, egy apokaliptikus környezetben, az emberiség végórájában.

  A mesterséges intelligencia pedig tette a dolgát, és valami egészen hátborzongató, amilyen alkotások "születtek" a témában, elég csak megnézni ezeket a TikTok videókat róla:

  @robotoverloards Asking an Ai to show the last selfie ever taken in the apocalypse Part: 3 #apocalypse#scary#horror#foryoupage #fyp #ai#midjourney #dalle2 ♬ It's Just a Burning Memory - The Caretaker