Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy páros, akik mindössze három hét ismeretség után összeházasodott, több mint öt évig nem látta egymást. Ennek az volt az oka, hogy a férj nem léphetett be az Egyesült Királyság területére.

  Sarah és Oluyemi Sholagbade 2015 áprilisában ismerte meg egymást az interneten, majd 2016 áprilisában személyesen is találkoztak végre, miután a 35 éves nő elutazott Nigériába. Három héttel később már össze is házasodtak, ezután pedig többször is Afrikában találkoztak, de Oluyemi úgy döntött, hogy ezúttal ő fogja meglátogatni kedvesét Angliában, ám ez nem történt meg, mint kiderült azért, mert a férfinek nincs érvényes vízuma. Ennek értelmében Sarah és kedvese 2017 márciusában látta utoljára egymást.

  A páros egy kisebb vagyont fizetett azért, hogy legálisan is beléphessen az Egyesült Királyság területére, de Oluyemi még mindig Lagosban van, miközben Sarah 7 ezer kilométerre él Wiganban.

  Sarah elárulta, hogy fogalmuk sincs, hogy mihez kezdjenek, nincsenek könnyű helyzetben, de folyamatosan kapcsolatban vannak férjével a közösségi oldalak segítségével.

  "Én azért nem tudtam elutazni hozzá, mert próbáltuk kifizetni az ügyvédeket, majd berobbant a koronavírus-járvány, és a megélhetési válság is. Mindenen igyekszünk spórolni, hogy eljuthassak hozzá." - mondta Sarah.

 • Hátborzongató pillanatokat élt át Frank Crowder, akinek szeme láttára próbált betörni az otthonába egy gigászi varánusz.

  godzlla
  Fotó: YouTube

  A bejárati ajtó előtt ácsorgó hüllő a férfi szerint olyan volt, mint Godzilla, aki kitartóan próbálta átfúrni magát a karmaival a hálón. Frank édesanyja a videót Facebookra is feltöltötte, ahol az embereket is megdöbbentették a látottak.

  A floridai vadvédelmi bizottság később kiadott egy nyilatkozatot, amiben közölték, hogy a kilenc varánusz fajta egyike sem őshonos náluk, azonban ezek az állatok közkedvelt házikedvencek, akiket gyakran engednek szabadon azután, hogy a gazdáik megunják őket.

 • Ugyan a Stranger Things befejező évada még nagyon messze van, addig sem kell nélkülöznünk Hawkins hőseit.

  Az IGN ugyanis megmutatta a Netflix sorozatának bakiparádéját, ami viccesebbre sikerült, mint az elmúlt 10 év vígjátékainak többsége.

  Ilyen az, ha Vecna viccelve fordítja ki a belső szerveinket:

 •   Nem volt egyszerű a Vaják harmadik etapjának forgatása, hiszen a főszereplőt alakitó Henry Cavill koronavírusos lett a munka közben, emiatt az ő jeleneteinek a felvétele pedig parkolópályára került.

  wotcher
  Fotó: Instagram

  Azonban Geráltot nem ilyen fából faragták, miután összekapta magát, leforgatták a jeleneteket, a forgatás pedig befejeződött. A Netflix bejelentette, hogy a Vaják 2023 nyarán fog érkezni a Netflixre, és már biztos, hogy negyedik szezon is lesz.