Ivó, Milán
EUR 384,77 Ft
USD 363,36 Ft
5 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Amazon milliárdos alapítója válása óta rendesen kipattintotta magát, és amióta riválisa, Elon Musk szemet vetett a Twitterre, egyre gyakrabban nyilvánul meg a platformon. A két dolog pedig most egészen váratlan módon összeért.

  Amikor egy felhasználó igazi barom módjára betalálta őt és barátnőjét, Lauren Sanchezt, vicces önleleplezéssel válaszolt.

  Meg tudnátok hívni Laurennel a jachtodra? Szívesen megnézném azt a jó kis segget

  – írta az illető.

  Jeff Bezos nem késlekedett a válasszal:

  Köszönöm. Keményen dolgoztam a seggemen.

  Elvileg a milliárdos Twitter-fiókját a PR-csapata kezeli, de gyanús, hogy ezúttal maga Jeff Bezos vette kézbe a dolgot.

 •  A rúdtáncos edzések úgy tűnik, meghozták hatásukat.  

  GettyImages-1133708519
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  A Marvel Kapitány színésznőjéről már azt is lehet tudni, hogy rövidesen csatlakozni fog a Halálos Iramban-széria soron következő részéhez. Ezúttal tehát nem egy szuperhősnőt fog alakítani, de a kirobbanó fizikum azért továbbra sem árthat egy olyan sorozatnál, ahol az akció csordultig kitölti a néző minden érzékszervét.  

  A színésznő ezt bizonyítandó, Koktélt iszogatva posztolt követőinek, ahol jól kivehető milyen kiváló erőnlétnek örvend.

 • Hiába a brutálisan magas ár és az egyedi külső, ha valami pont csak arra nem jó, amire kitalálták.

  Képernyőkép 2022-05-19 125730.png
  Fotó: Gucci

  Komoly felháborodást keltett Kínában a Gucci és az Adidas 11 ezer jüanos kollaborációja, mely egy felettébb giccses napernyőben teljesedett ki. Az átszámítva körülbelül 380 ezer forintos ernyőt azonban nem lehet ám csak úgy bármire használni – kiderült ugyanis, hogy egyáltalán nem vízálló. 

  Ez egyébként egyáltalán nem meglepő, hiszen egy napernyőről van szó, ilyen árban azonban még a legelvetemültebb Gucci rajongók is elvárták volna, hogy ha napozás közben leszakad az ég, legalább ne ázzon már el az ember, a sajnálatos tény azonban az, hogy ezzel az ernyővel bizony el fog. 

  (Forrás: BBC)  

 • A Borussia Dortmund óriásnövésű klasszis játékosa, Erling Haaland nemrégiben érzelmes búcsút vett a fekete–sárga német klubtól.

  GettyImages-1240672105
  Fotó: Alexandre Simoes / Getty Images Hungary

  A Dortmundnál múlt hétvégén jelentették be, hogy Haaland nyártól már az angol Premier League-ben folytatja tovább karrierjét, a német klubnál eltöltött két rendkívül sikeres évét követően. 

  A norvég játékos pedig stílusosan szeretett volna búcsút venni Németországtól, miután a Manchester Cityhez szerződött.

  A klub stadionjában történő búcsúztatását követően a 21 éves játékos egy híres szórakozóhely felé vette az irányt, hogy a szurkolók által rendezett búcsúpartiján vehessen részt. Haaland nem hezitált beállni a tömegbe, és velük együtt ropta a táncparkett közepén. Még a diszkó bárpultja mögé is bement, hogy onnan szolgálja ki magát és a rajongókat. 

   via (marca)