Eleonóra
-1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Akár ezt is írhatta volna amúgy a Magyar Nemzet a csütörtöki címlapjára, amin azzal támadnak, hogy a Soros György által támogatott oxfordi Sarah Harper szerint a robotizáció miatt egyre kevésbé lesz szükség a gyerekekre.

  A gondolatmenet nagyjából: kormány családvédelmi programja -> a programot kritizáló,  New York Timesnak nyilatkozó Pető Andrea, CEU-professzor -> a cikkben szintén megszólaltatott Sarah Harper, aki robotizációról is beszél -> robotok -> nem lesznek gyerekek -> ???

  A robotos rémisztgetés természetesen végigpörgött a kormánymédiában, az Echo TV is rárepült azóta.

  Kiktől kell igazán félni?

  • 53
   Mindentől
  • 19
   Semmitől
  • 15
   Sorostól
  • 6
   A robotoktól
  • 2
   A migránsoktól
 • Megnyugtató híreket kaptunk Balázs Pali menedzsmentjétől: az emberek többségének tetszik az énekes új haja. 

  pali.png

  Pali Valentin napon adta hírül, hogy 35 év után megvált jellegzetes hosszú, göndör hajkoronájától. Ekkor mi is megszavaztattuk olvasóinkat, hogy kire hasonlít legjobban az új frizurával, magasan Rákay Philip nyert. 

  Az énekes menedzsmentje most újabb fantasztikus sajtóközleménnyel állt elő, amiben részletezik, milyen reakciókat kapott Pali az új hajára. 

  Magam sem gondoltam volna, hogy ilyen nagy visszhangja lesz a hírnek, a fiatal korosztálytól is meglepően nagy arányban érkezett pozitív visszajelzés. Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés mennyisége, aminek ékes bizonyítéka, hogy néhány nap leforgása alatt több mint 85 ezren nézték meg 37 országból az új klipet, amiben már rövid hajjal vagyok látható

  – mesélte az előadó.

  Még az Ausztriában síelő magyaroktól is érkezett visszajelzés, akik a sífelvonóra várva róla beszéltek. Sőt, Palinak a Balin élő magyar ismerősei is írtak egy gratuláló üzenetet - örvendezett. 

  Azt írják, rengeteg ilyen és ehhez hasonló üzenetet, kommentet kapott:

  "Fantasztikusan jól nézel ki Pali!"

  "Új frizura, új sármos megjelenés, új dal, új klip, komolyan mondom, teljesen lenyűgöztél!"

  "Szívből gratulálok, nagyon jó döntést hoztál!"

  Voltak azért olyanok is, akik másként vélekedtek az új külsőről, ők ezeket mondták:

  "Miért kellett levágni azt a szép hosszú hajad?"

  "Sokkal jobban állt úgy..."

  "Kár, hogy levágattad..."

  Végezetül olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak, kérjük, szavazzon:

  Önnek tetszik Balázs Pali új frizurája?

  • 245
   Igen, jobb mint volt
  • 235
   Egyik hajjal sem tetszik
  • 88
   Nem, a régi fürtök jobbak voltak
  • 50
   Nem tudom

  Emlékeztetőül pedig itt van pár régi cikk a régi hajáról a Balazspali.hu-ról:

  palika
  Fotó: Balazspali.hu
  balzsam
  Fotó: Balazspali.hu
  palika3
  palika2
  palika4
 • Egy virginiai rendőrt gázszivárgáshoz hívtak február 14-én. Miután Fleming megállapította, hogy biztonságban van a környék, játszott egy kicsit a gyerekekkel.

  Az ott lakó Iesha Roper-Boswell azt mondta a férfinak, hogy unokahúgai félnek az egyenruha látványától, ezért a rendőr játszani kezdett a gyerekekkel, együtt babáztak és színeztek.

  Fleming rendőr és a gyerekek játszanak az utcán
  Fleming rendőr és a gyerekek játszanak az utcán
  Fotó: Iesha Roper Boswell / Facebook

  Fleming 15 éve kezdett szolgálni, és saját bevallása szerint már akkor is tudta, hogy valami másról is szól ez a munka, mint hogy büntető cetliket írjon, és rossz embereket kapjon el. Most is arra gondolt: ha van lehetősége valakinek feldobni a napját, miért ne tegye meg?

  A képeket látva ez sikerült neki.

   (CNN)

 • 4f15e0f78064bab0372f93ad28123656 original.png?ixlib=rb-1.1.0&w=6

  A 2006-os A tégla című Martin Scorsese-film (ami egyébként a hongkongi Szigorúan piszkos ügyek remake-je, de az mindegy) befejezése sokakat zavart már a premier idején is, főleg azért, mert a mondanivalót egy húsklopfoló finomságával veri az ember fejébe. Az egész film arról szól, hogy a világ tele van beépített téglákkal (angolban erre a rat, azaz patkány szót használják), és az utolsó perceiben azt látjuk, hogy egy patkány mászik az egyik főszereplő erkélyén, mutatom (a film utolsó csavarjával együtt):

  Adam Sacks pedig a fejébe vette, hogy akárcsak George Lucas, ő is szeretne utólag digitálisan belenyúlni, mondjuk Lucassal ellentétben valaki más filmjébe, és kipucolni onnan azt a patkányt. Állítása szerint 4000 dollárra van szüksége, ennyi pénzből egyrészt eltüntetné az állatot, másrészt pedig kiadná fizikai formátumban is a filmet.

  A poszt írásának pillanatában már 2000 dollár is összejött neki. A kampányát itt lehet követni.