Donát
-3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha ön szereti akkor azért, ha meg kifejezetten indulatba jön a hupikék törpikék láttán, akkor meg azért érdekes, hogy 2762 hupikék törpikének öltözött, fehér sapkás, kékre sminkelt embert gyűlt össze szombaton a dél-németországi Lauchringen településen.

  Belegondolni is fájdalmas ugye? Akkor szóljon és tapadjon a dallam mára: 

  Ez a szombati találkozó volt amúgy az eddigi legnagyobb "törp" találkozó, világrekord.

  Az előző rekordot 2009-ben diákok állították fel Walesben. Az akkori találkozón 2510-en vettek részt.

  A mostani rekordot felállító, baráti társaságból alakult egyesület 2016 februárjában egyszer már megpróbálkozott a rekord elérésével. Akkor a szomszédos Waldshut-Tiengen településen 2149 "hupikék törpöt" számláltak, de egy új rekordhoz még kevesen voltak.

 •  Túl nehéz a feladat? Hirdess szükségállapotot!

  Ezzel a mondattal és festménnyel reagált a színészet mellett néhány éve már festőként is előbújt Jim Carrey Donald Trump amerikai elnöknek arra a húzására, hogy szükségállapot kihirdetésével akarja lehetővé tenni a mexikói határfal megépítését. De gondos szemlélő még azt is megállapíthatja a festményt elemezve, hogy Carrey Trump eggyel ezelőtti hírére is reagált, amely szerint az elnök 110 kilósra hízott, ami nem csoda, ha csak gyorskaját eszik, és csak a golfot tudja mozgásként elszámolni.

  Nagyszerű hír! A Hatalmas Nemzeti Szükségállapot a határainkon nem befolyásolja negatívan a Vezér golfmeccsét!

  - fűzte még hozzá a műalkotáshoz Jim Carrey.