Gál
9 °C
21 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A pakisztáni Lahoreban az egyik kegyeleti hely gondnoka megbízott egy villanyszerelőt, hogy végezzen el kisebb munkálatokat a gyülekezeti teremben, de később nem volt hajlandó fizetni a munkáért. Minden alkalommal halogatta a kifizetést, aztán amikor a villanyszerelő követelni kezdte a pénzét, a gondnok kicsit túlreagálta a dolgot, ráuszított egy oroszlánt.

  A munkajogi szempontból is érdekes történet beszámolójából sajnos nem derül ki, hogy miért tartott maga mellett egy oroszlánt a gondnok, az viszont már igen, hogy a villanyszerelő arcát és a karját is megsebesítette,

  Úgy tűnt, hogy a gondnok belátta, hogy nem viselkedett túlságosan elegánsan, ezért megígérte a villanyszerelőnek, hogy kifizeti a pénzt, és még a kórházi költségeket is állni fogja, de kiderült, csak hitegeti a szakembert, aki emiatt egy hónap várakozás után feljelentette a munkáltatóját.

  A Khaleej Times cikke szerint emberölési kísérlet miatt emeltek vádat az oroszlántartó házmester ellen.

 • Ezt nem én mondom, hanem mostantól tényleg ő tartja a hivatalis Guinness-rekordot ezen a téren, ugyanis nem tudni olyan fogságban vagy szabadon élő lajhárról, amely idősebb lenne a német város állatkertjében élő nősténynél.

  Paula amúgy júliusban lett 50 éves, és 1971 óta tengeti az életét a hallei állatkertben, ahol a közhiedelemmel ellentétben nem lustálkodik, hiszen a lajhárok valójában nem is lusták, csak az egyedi anyagcseréjük miatt mozognak olyan lassan. Zárásképp itt egy videó Paula 50. szülinapjáról:

  (MTI)

 • binthere

  Amikor Iggy Pop és a Stooges legutóbb Budapesten járt, a szervezők nem engedték, hogy 22:00 után akár egy számot is eljátsszon, hiába nem akart volna még levonulni a színpadról Iggy, úgyhogy mérgében összetörte a mikrofonállványt.

  Kapcsolódó

  Bárcsak mindannyian úgy öregednénk meg, mint Iggy Pop

  A punklegenda 72 évesen is olyan szórakoztató koncertet adott Budapesten, hogy a végén még ő maga követelte a ráadást.

  Na ennek a mikrofonállványnak a darabjait is tartalmazza az a csomag, amire a Budapest Park jóvoltából licitálni lehet, és ami a legjobb, hogy a befolyó összeg jótékony célra megy, a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány számlájára. 

  Ami annyira jófej dolog, hogy még maga Iggy Pop is az aukciót hirdeti a saját, másfél milliós Facebook-oldalán.

 • Ha valamit megtanulhattunk a hajótöröttekről, sivatagokban vagy havas tundrán elvesző emberekről szóló filmekből, az az, hogy ilyen esetben egy óriási SOS-t kell rajzolni a homolkba/hóba, és várni, hogy megmentsenek. Persze ez a filmekben nem szokott bejönni, mert még ezután jön általában a cselekmény.

  Viszont pont ez a trükk jött be egy 55 éves nőnek, aki eltévedt a végelázhatatlan ausztrál bozótosban.

  SOS
  Fotó: South Australia Police/Facebook

  Denorah Pilgrim több társával ment kempingezni Ausztrália déli részén, viszont vasárnap valahogy elkavarodott a többiektől és három napig vissza se talált. Miután rájött, hogy magától már nem fog visszatalálni a civilizációba, addig járkált, amíg talált egy elhagyatott házat, amely elé nagy betőkkel a homokba írta, hogy SOS.

  Szerencséjére a házra fel volt szerelve egy kamera, a telek ugyanis egy bizonyos Neil Marriott tulajdonában volt. Marriott viszont 70 kilométerrel arrébb lakik, így csak kamerán tudja ellenőrizni a földjeit. Amikor pedig meglátta az SOS-t, rögtön hívta a rendőrséget.

  Deborah Pilgrimet nemsokára kimentették a bozótosból, a nő szerencsére teljesen ép és egészséges volt. Deborah annyira megörült az őt megtaláló rendőröknek, hogy először összeesett örömében, aztán gyorsan fölkelt és szó szerint a megmentői karjaiba rohant.