Bernadett
-2 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az ismeretlen megmentőnek szóló hálaposztok a Facebook legszívmelengetőbb részéhez tartoznak, a sok indulatos háborgás között megmutatják, hogy nem veszett ki még teljesen az emberség. Olvasónk, Attila hívta fel a figyelmet arra a vasárnapi bejegyzésre, amiben egy budapesti autós köszöni meg egy ismeretlen BKV-s buszvezetőnek, hogy megmentette őt és autóját a motortérből felcsapó lángoktól, sőt a titokzatos nevű Rizling nevű utasnak sem esett baja. Éljen tehát a hős buszvezető, reméljük, megtalálják a BKV-nál, és megjutalmazzák valahogy, valamint íme a poszt teljes terjedelmében:

 • Nem gondolták végig eléggé ennek az amerikai mentőautónak a felmatricázását, ugyanis az eredeti Fire Medic Unit (a tűzoltóság szanitéc osztaga) felirat úgy válik el, ha kinyitják az ajtót, hogy 

  Fire Me Dic Unit, ami fonetikusan annyit tesz: Rúgjatok ki farok osztag! 

  52377629 10106024287501442 8295745867848089600 n
 • Az Időkép cikke szerint vasárnap éjjel 1 óra után egy fényes hullócsillag suhant el az ország felett. A jelenséget két kamerájuk is rögzítette, a Nagy-Hideg-hegyen és Pilisszentléleken.

  sandor1-pilisszentlelek.jpg-2019-02-18-11-30-57.jpg.pagespeed.ce
  Fotó: Időkép
 • Musk volt háza a Los Angeles-i Brentwoodban
  Musk volt háza a Los Angeles-i Brentwoodban
  Fotó: Hiltonhighland / instagram

  Musk a Los Angeleshez tartozó Brentwoodben lévő ingatlant még 2014-ben vette 3,69 millió dollárért, és az exfeleségével, a modell Talulah Riley-vel lakott ott. Válásukkal egy időben, 2016-ban átruházta Riley-ra a tulajdonjogot. Most 4,5 millióért hirdették meg.

  A XX. század közepén épült házban négy hálószoba van, négy fürdőszoba, egy minden igényt kielégítő konyha, és persze csúcskategóriás riasztórendszer. Elhelyezkedésének és a padlótól a födémig érő ablakainak köszönhetően egyszerre gyönyörködhetünk a házból az óceánra, Los Angelesre és a közeli helyekre néző kilátásban. 

  Arról nincs információnk, hogy CSOK-ot fel lehet-e venni rá.

  Forrás: Highsnobiety