Eleonóra
0 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 4f15e0f78064bab0372f93ad28123656 original.png?ixlib=rb-1.1.0&w=6

  A 2006-os A tégla című Martin Scorsese-film (ami egyébként a hongkongi Szigorúan piszkos ügyek remake-je, de az mindegy) befejezése sokakat zavart már a premier idején is, főleg azért, mert a mondanivalót egy húsklopfoló finomságával veri az ember fejébe. Az egész film arról szól, hogy a világ tele van beépített téglákkal (angolban erre a rat, azaz patkány szót használják), és az utolsó perceiben azt látjuk, hogy egy patkány mászik az egyik főszereplő erkélyén, mutatom (a film utolsó csavarjával együtt):

  Adam Sacks pedig a fejébe vette, hogy akárcsak George Lucas, ő is szeretne utólag digitálisan belenyúlni, mondjuk Lucassal ellentétben valaki más filmjébe, és kipucolni onnan azt a patkányt. Állítása szerint 4000 dollárra van szüksége, ennyi pénzből egyrészt eltüntetné az állatot, másrészt pedig kiadná fizikai formátumban is a filmet.

  A poszt írásának pillanatában már 2000 dollár is összejött neki. A kampányát itt lehet követni.

 • Olvasónk jelezte, hogy ma indult volna a kultikusnak számító Gerecse 50 teljesítménytúra nevezése, amit több helyen is hirdetnek, de jól láthatóan meghekkelték a gerecse50.hu weboldalt, ami helyett egy cigiző alak portréja jön be.

  Az oldal azóta helyreállt, mint kiderült, a gerecse50.hu domain más szerverre vitt, ahol a híres amerikai humorista Bill Hacks képe fogadta a látogatót.

  Nem ez az első teljesítménytúra mostanában, aminek megpróbálják tönkretenni az internetes felületét. Tavaly novemberben a Piros 85 teljesítménytúra oldalát rombolták le, több napig tartott a helyreállítása.