Emánuel
3 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A John Wick-sorozattal végleg a legjobb akciósztárok közé emelkedő Keanu Reeves a filmek mellett a valós életben is jól kezeli a váratlan helyzeteket, legalábbis egy hétvégi eset alapján. Az történt ugyanis, hogy a sztár éppen Los Angelesbe repült San Franciscóból, amikor a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania az úgy nagyjából háromnegyedénél Bakersfieldben.

  Reeves gyorsan a szervezés élére állt, és mindenkinek segített valamilyen módon az út folytatásában – a legjobban azok jártak, akikkel egy kisbuszon osztozott a maradék útra, a kocsibérléssel ugyanis gyorsabban eljutottak Los Angelesbe, mintha vártak volna egy másik repülőt.

  D2h 6qPW0AA9diu
  Fotó: Twitter

  A kocsiúton később Reeves szerzett egy Gatorade-et, némi vizet és egy banánt is ellátmányként – miután visszautasította a Bakersfieldben a kedvükért megnyitott egyik szendvicsező nyújtotta lehetőséget –, majd Los Angelesbe érve kedvesen egyesével elbúcsúzott alkalmi útitársaitól.

  via Yahoo

 • Kedden keseregtem egy sort arról, hogy bár itt a tavasz, nem esik az eső, és az ország középső részén ez már súlyos aszályt okoz. Nem tudom, hogy az OMSZ-nél olvasták-e a posztomat, de mintha külön nekem címezték volna, írtak egy alapos elemzést a Facebook oldalukra arról, hogy de miért is nem esik az eső. Hát ezért:

  A posztból kiderül az is, hogy talán már csak ezt a hetet kell kibírnia a mezőgazdaságnak, ugyanis április elején teljesen átalakul a nagytérségű időjárási helyzet Európában.

 • 360 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárra perelte még évekkel ezelőtt a korábbi munkahelyét az az ausztrál férfi, akit állítása szerint huzamosabb ideig azzal szívatott a felettese, hogy akár napi hat alkalommal is ráfingott. A férfi munkahelyi terrorizálás miatt jelentette fel a volt munkahelyét, azonban az ausztrál bíróság nem adott neki igazat annak ellenére, hogy a rendszeres fingás általi terror saját bevallása szerint súlyosan stresszessé tette.

  Ügyét 2018-ban söpörte le a bíróság, azonban a férfi fellebbezett a döntés miatt a BBC szerint. Azt állítja, hogy a felettese rendszeresen odament az asztalához, és a fejétől nem messze eleresztett napi négy-öt alkalommal is egy kiadós púzást, ami azért érintette kifejezetten rosszul, mert kifejezetten kicsi, ablaktalan teremben dolgozott.

  A sorozatos fingóterrorral megvádolt felettes a bíróságon azt állította, hogy konkrét esetekre nem emlékszik, de elképzelhető, hogy egyszer-kétszer jobban eleresztette magát. A sértett egyébként Büdi úrnak hívta a főnökét, és általában dezodort fújt a szellentések ellensúlyozására.

  Ami ennél is súlyosabb, hogy a sértett szerint Büdi úr szándékosan fingott rá mindig, mert így akarták elérni, hogy otthagyja a munkahelyét.

 • Ugyanarról az osztályról 9 nővérnek születik néhány hónapon belül gyermeke. A portlandi kórház hétfőn Facebook oldalán gratulált a Szülészeti Osztály munkatársainak és kitett egy fotót, melyen egy kivételével felsorakoztak a várandós nővérek és egy-egy papírt tartanak a kezükben, rajta a szülés kiírt időpontja. Az első baba áprilisban érkezik, a kilencedik júliusban zárja a sort.

  Maine-Medical-Center-Facebook
  Fotó: Maine Medical Center / Facebook

  "Nyugalom! Megvan a tervünk" - írta a kórház néhány aggódó betegnek válaszul, hogy az osztály zavartalanul fog működni, amíg a kilenc nővér szülési szabadságon lesz.

  "Vicces volt, ahogy sorra jelentette be mindenki, hogy terhes. Nagyon jó, hogy ott vagyunk egymásnak" - nyilatkozta a CNN-nek az egyik nővér.