Eleonóra
-1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szingapúr sok mindenben világelső, a dél-kelet-ázsiai városállam most éppen olyan tömegközlekedést vezet be, amelynél a városi buszok megállóit maga az utas határozhatja meg. Ehhez csak le kell tölteni egy okostelefonos applikációt, aminek segítségével meg lehet adni, hogy az utas hol szeretne felszállni, illetve leszállni. Egyelőre csak néhány vonalon (a belvárost a Marina parttal, illetve a nyugati Joo Koon ipari negyeddel összekötő vonalakon), illetve csak bizonyos éjszakai órában működik a tesztrendszer. A reptéri minibuszrendszerhez hasonló ügyes navigáció az egyedi igények alapján azonnal képes módosítani a buszok számára az ideális útvonalat.

 • Az Indexen is beszámoltunk róla, hogy a Netflix elkaszálta a Jessica Jonest és a The Punishert, ezzel pedig véget ért a streaming szolgáltató saját kis Marvel-univerzuma. Ezzel a döntéssel sikerült az egykori DVD kölcsönzőnek rendesen magára haragítania sorozatok rajongóit. Közöttük ott van Eminem is, aki használta az alkalmat és Twitteren keresztül mondta el a véleményét az ügyről: 

   Kedves Netflix! A Punisher kaszájával kapcsolatban azt szeretném mondani, hogy épp elrontjátok az egészet!

  Nem csoda, hogy Punisher karaktere közel áll a rapperhez, ugyanis 2009-ben ő is feltűnt az egyik képregényben, először mint Punisher ellensége, később azonban összefogtak és együtt nyomták le a közös ellenségüket.

  A Punisher a Netflixen biztosan nem fog folytatódni, azért nem mert a jogok a Disney-nél vannak, akik idén szeretnék beindítani a saját streaming szolgáltatójukat, amivel pont a Netflix ellen szállnának harcba. Arra viszont lehet esély, hogy a Netflixes Marvel-sorozatok a Disney +-on folytatódjanak a jövőben.

 • Több mint 3 hónap után került meg egy kutya, ami a nyári kaliforniai erdőtűz idején veszett el november elején. A 12 éves Akita akkor veszett el, mikor kiugrott a Ballejos család kocsijából, miközben épp a Paradise-i otthonukból menekültek el.

  A család teleplakátolta a környéket, de a kutya nem lett meg, de aztán hónapokkal később végül mégis látta valaki a kutyát, aki tudta, hogy keresik. A hétvégén állatvédő önkéntesek egy csoportja aztán kiszúrta a kutyát a biztonsági kamerákon keresztül, így sikerült csapdát állítani Kingstonnak, aki végül meglett.

  A család elárulta, hogy a kutya mellett alig lehetett megmaradni, ugyanis valószínűleg főleg borzokra vadászott a megtalálása előtti napokban, ezért órákig kellett mosdatni, miután meglett. (BBC)

 • klpp

  Már 308 millió megtekitésnél jár a Csillag születik című, többszörös Oscar-jelölt Bradley Cooper- Lady Gaga musical legnagyobb slágere, a Shallow. Persze már készült belőle egy csomó paródia, de a Nerdist csapata most egészen új szintre emelte a paródiakészítést. Ők ugyanis az új Star Wars-trilógia főszereplői, Kylo Ren és Rey szájába adták a némileg átírt sorokat: