Kelemen, Klementina
-3 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A USA Today jelentése szerint a közép-nyugati Colorado államban kilométeres kocsisor alakult ki amiatt, hogy megnyílt az első In-N-Out gyorsétterem. Beszámolók szerint volt, aki 14 órát várt, hogy megkóstolhassa az újonnan létesített hamburgerező termékeit Aurora városában. Volt olyan vendég is, akinek az éhség az agyára ment, és kisebb csetepaté alakult ki.

 • viktortorocsikmari

  Isten éltesse a nemzet színészét, Törőcsik Marit!

  – írtak Facebook-bejegyzésében a kormányfő. Orbán Viktor egy fotót is posztolt Törőcsik Marival, aki ma ünnepli 85. születésnapját.

 • A Pizza Hut jóvoltából most már nem csak a tányérunkra kerülhet pizza, de ránk is. Az olasz klasszikust akár magunk köré is tekerhetjük a csípős őszi-téli időszakban.

  A sajtos-pepperonis pléd majdnem 7 kilós, akár ketten is elférnek alatta, de nem is vesztegetik olcsón. Nem kevesebb, mint 45 ezer forinttért burkolózhat pizzába.

 • Irina Shayk és Bradley Cooper három éves kislánya gyakran élvezi a kinti levegőt babakocsiban ücsörögve. A minap ismét ilyen kényelmes módon szellőztette meg őt édesanyja, Lea de Seine azonban úgy ítélte meg, New York utcái nem olyan érdekfeszítőek, ezért inkább egy színes képeslapot böngészett.

  A 34 éves modell egyébként előszeretettel játszik kislánya öltözködésével. Most is nagyon menő szettet vett neki elő, aminek része volt egy Burberry csizmácska is.