Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színésznő legutóbb a párizsi divathéten bukkant fel, aminek afterpartijára egy áttetsző ruhát öltött magára, melltartó nélkül.

  Florencepugh
  Fotó: Instagram

  Nem ez az első eset, hogy Florence Pugh otthon hagyta a melltartót, akkoriban pedig sokan álltak bele a színésznő testi adottságaiba. Azonban a Nincs baj drágám sztárját hidegen hagyják a trollok, amit merész öltözete is jól reprezentál.

  Pugh Instagramon is megosztott magáról néhány fotót, ahol viccesen megjegyezte, hogy "bízni kellett" abban az egyetlen gomban a felsőjén, ami a ruháját tartotta össze.

 • Évekre vagyunk még egy új James Bond filmtől, azonban Daniel Craig távozása óta egyre gyakrabban hallani mindenféle pletykát a 007-es újragondolásáról, lehetséges színészekről.

  Felmerült, hogy Tom Hardy, Idris Elba, vagy épp Henry Cavill szürcsölhetné a továbbiakban a Martinit, de Barbara Broccoli, illetve testvére Michael G. Wilson, akik a James Bond széria felett bábáskodnak, hamar lelőtték ezeket a teóriákat, sőt, mint kiderült legutóbb, senki ne számítson egy tejfölös szájú titkos ügynökre sem.

  A készítők ugyanis leszögezték, hogy noha nincs konkrét kiszemelt, forgatókönyv, se semmi egyelőre, egy biztos, hogy James Bond 30+-os marad, és férfi.

  Broccoliék a Deadlinenak adtak interjút, ahol elmondták, eljátszottak egy fiatal 007-es ötletével, de nem működött a koncepció.

  James Bond mindenképp egy tapasztalt veterán, aki a háborút is megjárta, épp ezért hiteltelen lenne egy középiskolás tinire osztani a legendás szerepet.

 • Egészen elképesztő, 70 millió dolláros befektetést kapott az az amerikai startup cég (kb. 300 milliárd forint), ami azzal az ötlettel állt elő, hogy ásványvizet fognak árulni, sörösdobozban.

  deatj
  Fotó: Instagram

  Mindez megkapta a Folyékony Halál, azaz a Liquid Death márkanevet, amit azzal reklámoznak, hogy nem kell megijedni, csak víz van a dobozokban.

  A 2019 óta létező márka jelenleg az egyik, hanem a legnépszerűbb nem-alkoholos italának számít, aminek idei forgalma várhatóan 130 millió dollár lesz.

  Érdemes ránézni az Instagram-oldalukra is, egészen meredek dolgokat lehet ott találni.:

  (via)

 • A TV2 tehetségkutató műsorának online riportereként találkozhatnak vasárnaptól Schobert Larával a nézők.

  A csatorna weblapjára feltöltött videóból derül ki, hogy a Sztárban Sztár leszek! idei évadában Schobert Larának is lehetőséget adott a csatorna, hogy belekóstoljon a tévézésbe. A fitneszguru lánya a műsor online riportereként tevékenykedik majd a produkcióban.