Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bűnösnek vallotta magát az a nő, akinek a hibájából meghalt egy ember az Egyesült Államokban, írja a CNN. A 34 éves marylandi nő egy félresikerült fenékműtétbe halt bele, amit egy megfelelő képesítéssel és engedéllyel nem rendelkező nő végzett el rajta.

  A Donna Francis nevű nő 2015-ben végzett fenékfeltöltést az áldozaton, amikor a műtét közben a páciense szívrohamot kapott, és meghalt. Francis a queensi házának pincéjében, egy masszázsasztalon végezte a műtétet eBay-en vásárolt szilikonnal. Mindezért 1600 dollárt (közel 500 ezer forint) kért az áldozatától, aki direkt ezért utazott New Yorkba az édesanyjával.

  A haláleset azért történt, mert nem sikerült úgy befecskendezni a szilikont, hogy az ne jusson a nő véráramába, ami aztán a szívrohamot okozta az áldozatnál.

  Francis másnap Londonba menekült, de hiába próbálta elkerülni a hatóságokat, végül kiadták az Egyesült Államoknak. Legrosszabb esetben négy év börtönt kaphat a tettéért.

 • Különös korban élünk: a mozisok és a streaming-szolgáltatók nem győzik cinkelni egymást, hogy melyik formátumban lehet vagy nem lehet élvezni valójában a filmeket, és akik szerint természetesen kizárólag nagyvásznon, azok néha megpróbálják kitiltani a netflixes filmeket a fesztiválokról vagy az Oscar-gáláról.

  És akkor a Netflix közli, hogy az egyik, hamarosan online megjelenő filmjük újranyitnak egy bezárt New York-i mozit.

  A Marriage Story című filmről van szó, amelyben Scarlett Johansson és Adam Driver játszanak el egy válófélben lévő párt, a mozi pedig a nemrég bezárt, azelőtt viszont hetven évig működő manhattani Paris, aminek amúgy hosszútávú bérlői is szeretnének lenni, és hasonló tárgyalásokban vannak a Los Angeles-i Egyptian Theaterrel is - írja az Indiewire.

  A filmet egyébként mi már láttuk (moziban), itt lehet elolvasni a kritikánkat róla, aztán november 29-én Magyarországon mozikba is kerül majd a film.

  Kapcsolódó

  Ha eddig nem utáltad az exed, majd válás közben meggyűlölöd

  Scarlett Johansson és Adam Driver kihozzák egymásból a legrosszabbat. A Marriage Story fájdalmasan pontosan mutatja meg, hogy válik ellenséggé az exférj és az exfeleség.

 • alkalmatlan

  Ha valaki az önkormányzati választások előtt rendszeresen fogyasztott kormánypropagandát, akkor erről a kifejezésről egyértelműen Karácsony Gergely ugrik be. Nem véletlenül, ugyanis nem telt el úgy nap a választások előtti időszakban, hogy a Fidesz-média, a kormánypárt bejáratott beszélő fejei vagy maguk a politikusok ne azt szajkózták volna, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt

  alkalmatlan

  Budapest vezetésére.

  Karácsony végül elég fölényesen megnyerte a választást Tarlós Istvánnal szemben, ahogy a Fidesz elvesztette Budapest nagy részét, illetve egy rakás megyeszékhelyet és stratégiailag fontos települést is.

  Ennek az eredménynek a fényében különösen szórakoztató az a videó, amit egy

  alkalmatlan

  nevű felhasználó töltött fel a Youtube-ra. A videót az a három évvel ezelőtt videó ihlette, amelyben Donald Trump megválasztása után töltöttek fel, és összegyűjtötték benne, hogy hányszor és hány helyen állította azt az amerikai média, hogy Trump biztosan nem lesz az új amerikai elnök.

  A magyar verzióban kétségkívül az a legszórakoztatóbb, hogy a Schmidt Mária mellett utolsóként kitartó Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki három különböző alkalommal is elmondja a köztévén, hogy Karácsony Gergely

  alkalmatlan

  , de mondhatnánk Tarlós Istvánt is, aki Karácsony

  alkalmatlan

  sága ellenére is el tudta veszíteni a fővárost, vagy azt a Kocsis Mátét, aki egykori józsefvárosi polgármesterként végignézte, hogy hiába tartotta többször is

  alkalmatlan

  nak Karácsonyt, az egykori kerülete felett az irányítást átvette az ellenzék a választások után.

  Ön szerint Karácsony Gergely

  • 1062
   A L K A L M A T L A N
  • 562
   nem alkalmas
  • 132
   Alkalmatlan
  • 96
   ALKALMATLAN
 • The Rock, vagyis A Szikla, azaz Dwayne Johnson posztolt magáról egy képet az Instagramra, ami azóta is lázban tartja a rajongókat. A visszaemlékezős képen azt állítja magáról, hogy 15 évesen látható, de a fotón egy teljesen kifejlett férfit lehet megszemlélni. Legalábbis a követők szerint valami nagyon nem oké, mert senki nem ismer egy 15 évest sem, aki így nézne ki. 

  A leírás szerint egyébként nem csak a 2019-ben furcsa ez a kép, de már akkor is minden tanár és diák azt hitte a Szikláról, hogy egy beépített zsaru. Szóval ön szerint mi történik ezen a képen? 

  71234293 740540406358228 8411458622117438815 n
  Fotó: Instagram

  Mi történik ezen a képen?

  • 2021
   Semmi extra, én is pont így néztem ki 15 évesen
  • 1478
   Egészen biztos, hogy Dwayne Johnson mindenkit szivat