Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotóval is tudja bizonyítani, hogy egy rémisztő szörnyeteggel találkozott az a férfi, aki meg volt róla győződve, hogy a bestia ki fogja ontani az életét is.

  20201226 073342-768x1024
  Fotó: Twitter

  A halászként dolgozó John a Belive: Paranormal UFO Podcast adás során beszélt arról, hogy Ausztráliában kétszer is látta azt a kreatúrát, ami félig ember, félig pedig kutyának nézett ki. Az egész akkor kezdődött amikor épp horgászni volt, de feltűnt neki, hogy nincs egyedül, valami vele együtt halad.

  A férfi valahányszor megállt, érezte, hogy az a bizonyos másik is így tett, majd, amikor újra elindult, ismét hallotta a lépteit. Biztos volt benne, hogy az a valami követi, egyenesen megfigyeli őt.

  A halász nem késlekedett, azonnal lőtt néhány fotót az állítólagos kutyaemberről:

  A találkozás olyan mély nyomott hagyott a férfiban, hogy egymaga nem mert visszamenni arra a környékre, még álmában is a rémet látta maga előtt.

  Végül legyőzte a félelmeit, és visszament horgászni, a lény pedig újra feltűnt. Kezdetben csak egy nagy csattanást hallott a fák közül, mintha valami futna.

  Ahogy rohant, úgy seperte el a fákat az útjából. Nem tudom, hogy eltörte-e őket, vagy csak nekik ment, túl sűrű ahhoz a növényzet, hogy az ember lássa

  – idézte fel a történeteket John. Azonban a dolgok hamar rosszabbra fordultak, ugyanis a kutyameber vonyítani kezdett, a férfi pedig úgy döntött, ideje visszarohanni az autójához, ami jó 10 percre volt tőle.

  „Ez a lény valami egészen más, őrület volt. Néha hallom a fejemben, ahogy egy hang azt mondja, „rohanj, vagy meghalsz”. De ez nem az én hangom, valami másé”  – folytatta John, aki azért is mesélte el a vele történteket, mert fél, hogy más nem lesz olyan szerencsés, hogy élve megússza a szörnyeteggel való találkozást.

  (Indy100)

 • A háziorvosként dolgozó Jens Lepczynski igen különlegesnek számító dekorációt tudhat magának.

  Az orvos megmutatta, hogy az Észak-Németországban található Lübeckben felállított konténere, ami egy gyakorló vakcina szobaként funkcionál, Pfizer és Biontech oltóanyagok üres üvegcséivel van feldíszítve, amik kis lámpaként működnek.

  Lepczynski saját maga készítette a vakcina üvegekből álló lámpasort, aminek ötletével csapatával közösen álltak elő, így újra hasznosítva a felhasznált oltóanyagok tárolóit.

  A dolog annyira népszerű lett, hogy mostanra már több ilyen gyakorlószobát is feldíszitettek velük.

 • Színes ejtőernyőkhöz erősített „repülő autóval” szelte át az eget egy találékony gazdasági mérnök.

  Fehmi Durmust furdalta a kíváncsiság, hogy vajon képes lenne-e a levegőbe repíteni egy autót, ezért kölcsön is érte az egyik barátja mini járgányát, majd munkának látott.

  A végeredmény önmagáért beszél: Durmust tényleg a levegőbe vitte a kocsit, hogy Törökország felett szállhasson, amit dokumentált is.