Diána
10 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez csak egy rossz vicc lehet, gondolhatnánk, de nem az. Vagyis az, viszont ettől még megcsinálták a valóságban: a KFC 40 kiemelt amerikai éttermében elkezdett fánkszendvicset árulni, ami pont az, aminek hangzik. Sőt, még eggyel annál is durvább, ugyanis a fánkot nem félbevágják (ahogy azt a zsemlével teszik), hanem 

    két egész, frissen kisütött fánk közé teszik a rántott csirkét, sőt, a fánkokra még cukormáz is kerül, ami aztán gusztán (?) ráolvad a panírra (az illusztráció alapján).

    Ilyesféle burgerszörnyekkel Európában nem mernek kísérletezi a láncok, ezért a csak azok hághatnak fel a fánkburger képviselte gasztrocsúcsra, akik Norfolk, Richmond, Virgina vagy Pittsburgh területén tartózkodnak, amíg az idény tart. 

    A fánkszendvics nyilván elég megosztó, a Twitteren máris parázs vita zajlik arról, vajon zseniális ötletről, vagy ordenáré gusztustalanságról, netán alattomos szív- és érrendszer elleni merényletről van szó. De van olyan is, aki szerint nem rossz az irány, csak még hiányzik belőle egy kis bacon. 

    (Business Insider)