Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt jelenlegi állapotáról a műsorvezetőnő.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, még a tavalyi év során derült ki, hogy Nádai Anikó és jegyese, Hajmásy Péter közös gyermeket várnak. A kisfiú a családi hagyományoknak megfelelően a Hajmásy Péter Pál nevet fogja kapni, hamarosan pedig a napvilágot is megláthatja.

  Mint azt Anikó elárulta, már csak három hét van hátra a tervezett születésig, elmondása szerint ebben az időszakban azonban már minden benne van. Az adás ominózus részletét alább nézheti vissza: 

 • Szó szerint.

  2020-ban egy titokzatos patkányember kezdett felbukkanni New York City utcáin, a róla készült videók pedig azonnal felrobbantották az internetet.

  "Buddy a patkány" azóta New York ikonikus részévé vált. A maszk mögött a 40 éves Jonothon Lyons, egy New Yorkban élő off-broadway színész, bábszínész és mindenes bújik meg, aki teljesen véletlenül lett a város egyik legismertebb alakja.

  Elmentünk forgatni egy rövidfilmet, minek okán egész éjjel a Washington Square Parkban és a Sohóban voltunk... Másnap, amikor felébredtem, a barátom küldött egy linket, ami a Barstool Sports Instagram-oldalára vezetett. Mint kiderült, feltöltöttek rólam egy videót ami futótűzként kezdett el terjedni a közösségi oldalon, később pedig már a TikTokra is posztoltak rólam. 

  – mesélte a férfi, aki kihasználva a gyorsan érkező hírnevet megtartotta a jelmezét, és azóta is a város járókelőit szórakoztatja.

 • Majoros Hajnalka elengedte magát.

  Képernyőkép 2022-06-28 141139.png
  Fotó: @majesz187 / instagram

  A rapper még szombaton lépett fel a Volt fesztivál nagyszínpadán, melyről korábban már több fotót is videót is megosztott – most azonban egy teljesen más poszttal jelentkezett. Mint kiderült, a fellépésre felesége, Majoros Hajnalka is elkísérte, aki a backstage-ben egy hatalmasat bulizott, erről pedig videó is készült. 

  Hajnal mulat 

  – írta Majka a videóhoz, melyet Instagram-oldalára töltött fel. Íme:

 • A Netflixen pénteken lesz elérhető a Stranger Things 4 Vol. 2, amely az évad utolsó két epizódját foglalja magába. Az alkotók sötét és grandiózus finálét ígérnek, és elmondták, hogy egyik karakter miatt sem lehetünk teljesen nyugodtak.

  poszter
  Fotó: Twitter

  A hamarosan debütáló Vol. 2 most kapott egy saját plakátot is, amelyen minden fontosabb szereplő látható, élen a farkasszemet néző Vecnával és Elevennel.