Klaudia
0 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Majd vessen egy pillantást a gyönyörű szempillákra, a bolyhos homlokra, a szőrös kis szarvkezdeményekre, na meg erre a bölcs mosolyra: 

  Ugye, hogy most már sokkal jobb minden?

  A képen egyébként a Debreceni Állatkert 20 napja született recés zsiráfcsikója látható, akit szerdán mutattak be az állatkertben. A szépségről itt nézhet meg még több képet.

 • Áder János rendszeresen járja az iskolákat, hogy a fenntartható fejlődésre hívja fel a figyelmet, sőt tíz éve már Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsunk is van. Ők biztosan nem látták a XIII. kerületben a Szent István park új térkövezését. Íme:

  A felszedett térköveket (balra) megszemlélve más bűnük nem nagyon van, mint hogy kilazultak, és kissé összepiszkolódtak. Ezért felszedték őket, és már meg is érkezett pótlásukra a vadonat új adag (jobbra). Bár nem vagyunk nagyon otthon a térkővek specifikációjában, azért úgy gondoljuk, hogy egyszerűbb, olcsóbb, de mindenképpen környezettudatosabb megoldás lett volna megtisztítva visszatenni a régieket. Főleg, hogy újlipótvárosi szokás szerint az összesen csak parkoló autók állnak majd, mint eddig:

  Mi lenne a megoldás?

  • 666
   Letenni az újat, a régivel lekövezni a parkban a füvet
  • 598
   Lepucolni, visszatenni
  • 475
   Kocsik alatt nem mindegy? Hagyni a régit, ahogy van!
  • 311
   Letenni az újat, a régit lepucolni, letenni máshol
  • 305
   Felszedni, füvesíteni, megnövelni vele a parkot
 • Palvin Barbara jelenleg a legismertebb magyar modellcsaj, a nevét mindenütt ismerik, olyan márkák kérik fel, hogy legyen az arcuk, mint a Chanel Beauty, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a Cartier vagy éppen a Calvin Klein. A legújabb skalp a Victoria's Secret fehérneműgyártó, ahova ha valaki bekerül, akkor onnantól megkapja a Viktória Titkos Angyala felvarrót a farmerdzsekire, amit Barbi felvarrhat a Sport Illustrated Fürdőruhamodellje mellé.

  A hírt lehozó Health.com (az irónia, oh) szerint ez azt jelenti, hogy

  Victoria's Secret Added a Slightly More Size-Inclusive Angel to Their Roster

  Azaz a cég egy testalkatilag kicsivel formabontóbb modellt alkalmazott. Palvin Barbara 175 centi magas és 54 kilós. A kifutókra általában kizavart, nullás méretű ruhát hordó társaitól valóban messze van, de a testalkata még így is csak nagy jóindulattal mondható átlagosnak. a Victoria's Secret egyébként alkalmazta már Palvint, csak most nevezte ki hivatalos angyallá, amikor az eladásaik bezuhantak, mert nem voltak hajlandók az átlagos, vagy horrible dictu, annál eltérőbb testalkatú nőknek neglizsét forgalmazni.

  Erre volt válasz Palvin Barbara leigazolása, amivel a cég úgy érzi, hogy végre megszólítja az átlagnőket is. Sírva röhögnénk, ha nem lenne ennyire rémes ez az egész.

  (Via 444.hu)

 • Egy ideig Londonban laktam, egy temető melletti lakásban. Ez nem hangzik túl fényesen, pedig nagyon menő volt. A nappali is a temetőre nézett, a szálanként fésült zöld gyepre, néhol egy-egy síremlék, sok fa, rengeteg diót pörgető mókus, a füvön olvasgató diákok, és sok-sok kocogó.

  Bécsben is sokan járnak futni a temetőkbe, ezért a Bécsi Központi Temető vezetése ahelyett, hogy tiltó táblákat helyezett volna ki, kijelölt két futópályát a sírok között. Májusban lesz a megnyitó, futóversennyel. A Silent Run nevű eseményre három kategóriában lehet nevezni, a befolyt pénzt jótékony célra fordítják.

  Ön járna futni temetőbe?

  • 1724
   Igen, megnyugtatna
  • 653
   Nem, kegyeletsértő