Klaudia
0 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meg az összes többi meccsen is, legalábbis a csoportkörben biztos, hiszen az egyenes kieséses szakaszra általában valami újítással készülnek. A 2020-as Eb labdáját kedden mutatta be az UEFA a csütörtök kezdődő selejtezők előtt. Ez a labda négyszer is felbukkan majd Budapesten a pályán, három csoportmeccset – azaz az F csoport meccseinek felét – és egy nyolcaddöntőt rendeznek majd az addig elkészülő új Puskás Ferenc Stadionban.

  D2CPVDrWwAEUjS5
  Fotó: UEFA

  A torna kabaláját vasárnap mutatják majd be.

 • Egy újrahasznosítás iránt elkötelezett művésznő ötlete alapján 25 ezer PET-palack kupakjából készítettek hagyományos mintákat felhasználó bosnyák szőnyeget a World Recycling Dayre, közölte az AFP. Alma Hrasnica Dervisevic és társainak alkotása 30 négyzetméteres, és elég döbbentes látvány:

 • David Huggins nem hétköznapi művész. A most 76 éves amerikai festő saját bevallása szerint 17 évesen vesztette el a szüzességét egy földönkívülivel. Huggins azóta is szorgalmasan festi a vélt vagy valós találkozásait az idegenekkel, az életéről dokumentum film is készült Love and Saucers (Szerelem és csészealjak) címen. A film egyik promóciós fotója, a művész egy 2009-es munkája különösen ismerős volt valahonnan.

  Itt be kell vallanom, én is sokáig féltem tőle, hogy elrabolnak az idegenek, miután 5 évesen láttam egy jelenetet A függetlenség napjából. Sőt, egészen tizenéves koromig rémálmaim voltak a kis zöld lényekkel, reggelente kerestem magamon a műtéti hegeket.

  Azonban ez a kép nem emiatt volt annyira ismerős, hanem egy nemrég készült fotó ugrott be róla:

  Fotó: Orbán Viktor Facebook
  Fotó: Orbán Viktor Facebook

  Egészen megdöbbentő a hasonlóság! Ezt még a szélsőségesen szkeptikus embereknek, egy Vágó Istvánba oltott Neil deGrasse Tysonnak is el kell ismernie.

  Véletlen? Prófécia? Talán sosem tudjuk meg.

  26993279 b517f9653c32f7cb4e9a9fcb54e85a7e wm

  Ön mit gondol a dologról?

  • 2937
   Intergalaktikus prófécia
  • 316
   Véletlen egybeesés.