Angéla, Petronella
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ha Gary Barlowon és Robbie Williamsen kívül tudja a Take That másik két énekesének a nevét, akkor ön már biztosan örülni fog ennek a fél órás videónak.

    Ebben ugyanis a volt banda összeállt egy kis közös virtuális koncertre, ki-ki a saját otthonából. Robbie Williams ugyan elkésett (?), de mivel a bandának úgyis van néhány száma nélküle, így nagyobb fennakadást nem okozott a dolog.

  • Mert hát igazság szerint tényleg nehezen lehet vitatkozni a 15 éves győri L. Benedek által közvetített üzenettel, melyet a WHO Magyarországi Irodája, valamint az Emberi Erőforrások Minisztérium Dohányzás Fókuszpontja által közösen kiírt rajzpályázatra leadott pályamunkáján tárt ország-világ elé. 

    Az egész országban kiírt pályázatra 11-15 éves gyerekek nevezhettek, rr. Ledia Lazeri, a WHO Magyarországi irodájának vezetője pedig elmondta, hogy nagy örömmel vették a hatalmas érdeklődést. Mint írták, a pályázatok képet adnak arról, hogy mit gondolnak a fiatalok a dohányzásról – pontosan tudják, milyen súlyos következményekkel jár a dohánytermékek fogyasztása, sok alkotásban megjelenik az egyéni felelősség a környezetük iránt és a saját egészségükkel kapcsolatban.

    Szerintük ezt a tudatosságot kell a fiatalokban erősíteni, hiszen a jövő az ő kezükben van. A pályázatnak egyébként L. Benedek mellett még két másik nyertese volt, a 11 éves M. Zsófia Debrecenből, valamint a 14 éves sükösdi G. Zoé.